קונספ´ תומרצימרמן וIC4???

TerminalFrost

New member
קונספ´ תומרצימרמן וIC4???

האם הם אותו אדם? (החולה (מאד) בפיצול אישיות?) כל מי שמכיר אותם במציאות, האם הם נראו אי פעם ביחד? כי אני מתחיל לקבל VIBE שהם אותו בנאדם, שעונה לעצמו על ההודעות רק עם נימה מתנשאת וסרקסטית

IC4

New member
WE R IC. RESISTANCE IS FUTILE

WE WILL ASSIMILATE U WHERE IS UR BATHROOM? STATE UR INTENT. הממם רדסטורם פגש אותנו פעם! אבל זה לא נחשב כי הוא הרי גם אני. כל מי שאני פוגש הופך להיות חלק ממני. או בשפת הבורג - אני./אנחנו.

^nurv^

New member
לצערי...

הם 2 בני אדם שונים, ותאמין לי, 1 מהם (לא משנה מי) זה כבר יותר מידי. פגשתי אותם פעם או פעמיים במציאות ביחד. שונא אותם. זונות. תאמינו לי, אל תאמינו לאף אחד! ----------------------- but wait a minute, dad did u actually say FREEDOM??? well, if ur dumb enough to vote ur fucking dumb enough to believe´em cuz if this country is so GOD DAMN FREE than i can burn ur fucking flag wherever i damn well please!!!

TomerZimmermann

New member
והשאלה המעניינת היא

מה גרם לך לחשוב על זה? ראיתי כל מיני קונספירציות טיפשיות חסרות בסיס אבל לפחות הייתה סיבה טיפשית כלשהי להעלות אותם. מה התירוץ שלך? נימה מתנשאת וסרקסטית? אני מאד מקווה שהתכוונת אליי ולא לאיסי אחרת אני אעלב

TerminalFrost

New member
ברור שזה אתה

פשוט שולחים הודעות באותו זמן חושבים על אותם רעיונות זה נראה כאילו אתם אותו בנאדם, בעל שתי דיעות וכדי לא לדכא אחת מהן, הוא סותר את עצמו! בנאדם שמאוד מתחשב בעצמו, שמתחשב בעצמו

IC4

New member
אני והפיזיקאיסט הזה בעלי אותם רעיונ

ות?!!? רואים שאתה חדש בפורום
אני והוא (ואני?) לא בעלי רעיונות זהים , אחרת מה היה הטעם בקיום של שנינו? תומר ואני מאמינים בדברים אחרים. חושבים על דברים אחרים. we r all individuals ! yes ! we r all individuals ! you have to think for youselves!! YES ! WE HAVE TO THINK FOR OURSELVES!!!

TomerZimmermann

New member
אבל דוגרי

אנחנו באמת שונים מאד. אם כבר אתה מחפש מישהו שדומה לי בדעות זה חזיר בר. שנינו not believers לעומת איתי המאמין החוטא הזה. אם תסתכל בהיסטוריה של הפורום, תראה ויכוחים רבים ביני לבין איתי, בעיקר בנושא הסיפור על ההיא שראתה נקודת אור זזה מדברת חושבת ובלה בלה.

כל אחד הוא יחידה בפני עצמה

וכולם כאן מאמינים ומחפשים את אמונתם- תלוי מה היא! שמעת תומר צימרמן? כבר אמרתי את זה פעם ואגיד זאת שוב- אין דבר כזה "חוסר אמונה"! אגב- התגלה קרח במאדים...

TomerZimmermann

New member
אין חוסר אמונה?

תלוי איך את מגדירה אמונה... בשבילי אמונה היא אלוהות כלשהי, ישות עליונה, כח מנחה, דבר משהו שגורם לעולם לתקתק, יצור חי ששולט בהכל, או כל דבר על-טבעי שכזה. אני לא מאמין בדברים האלה. ליתר דיוק, אני יודע שהם לא קיימים. מכאן שאני חסר אמונה. יכול להיות שאת מגדירה את זה שונה

IC4

New member
"אמונה" ! לקאייסיקון

אמונה - תפיסת עולם שאדם בוחר לעצמו באופן חופשי לאחר שהתשחרר מכל כבלי התפיסות עולם לגמרי אמונה אמיתית בוחרים מרצון ואהבה (והתאמה, איך לא), ולא נתקעים איתה מחוסר בחירה/ברירה או מפחד. אמונה זה משחק זה כיף כמו החיים עצמם אמונה זה לא דבר קבוע.

חזיר בר

New member
אכן כן

ואני חושב שהעובדה שאיתי האמין בעניין האור הזז זאת עובדה שבתוך תוכו הוא מאמין אמיתי,ולא מוציא את זה בדרכים המקובלות רק בגלל החברה שסביבו. ותומר,אגב - אני חושב שיש ביננו אפילו עוד כמה נקודות דמיון שאצלי בכלל לא באות לידי ביטוי בפורום.

IC4

New member
WTF ?! ממש לא הבנתי

אין לי מושג איך לתפוס ולענות את מה שאמרת או שזאת בדיחה שלקחתי בלי שום סיבה הגיונית ברצינות פשוט אין לי מושג מה הדעה האמיתית שלך לגביי

IC4

New member
תסמונת ההיבריס! חטא הגאווה

ולא , אין הכוונה שהומוסקסואלים הם חוטאים.
אתה חושב שזה תפיסה של כן או לא. שלא היה אור ולכן מי שחושב שכן היה אור טועה. תחשוב על זה במונחים של דרך להסתכל על דברים אתה מסתכל על זה כאילו היא דמינה את הכל בראש שלה ואני מסתכל על זה בדרך שונה משלך שנכונה בשבילי ומשמחת אותי אינני מוצא שמחה באי-אמון טוטאלי בבני אדם... לך תדע אולי זה קרה לה... זה כל המטרה של הפורום הזה, לא ? לפתוח את המחשבה ... לשחרר אותנו ממה שחשבנו שפעם אנחנו יודעים? [ואתה עוד מבקר אותי על גישתי לפורום]

למעלה