קונספירציה אמיתית

weird dust

New member
קונספירציה אמיתית

איזה מודם יש לך? באיזה מהירות את\ה מתחבר? אם זה מעט מידי לטעמך אז תקרא את זה בזק חיברו את כל המדינה בקו טלפון והיות והם מונפול הם חיברו אותך בקו אחד על אחד (אם יש לך בית חדש בן שנה אז לא חשוב( יש לך קו טלפון שמחולק לשתי חלקים מחר תתקשר לבזק לשירות לקוחות ותבקש מהם לנתק אותך מקו אחד על אחד זה לא עולה כסף וזה עוזר הרבה אתה תתחבר יותר מהר (מצטער כתבתי את זה בלשון זכר אבל זה מתקוון לשני המינים)

^nurv^

New member
שמעתם? הוא הת-ק-וון לשני המינים..

מה יש לאנשים עם ק ו-כ בזמן האחרון בפורום הזה? ואם יש לך דיסלקציה, אני מתנצל מראש ומרגיש אשם ומלא יסורי מצפון

IC4

New member
אומרים דיסגרפיה יא דיסלקט (נראה לי)

weird dust

New member
אנשים שלום

כל מי שחשב שאני דיסלקט כן אני דיסלקט בואו נסביר על הקונספירציה הזאת יותר בזק היא מונפול וכולנו מסכימים על כך אני גיליתי את זה מעובד בזק בזק לא חיברה את כל ישראל בקו אחד אלא בקו ומה שצריך לעשות זה להיתקשר 199 מן טלפון ולבקש לנתק אותכם מקו אחד על אחד זה זה חינם וזה פשוט מעלה את רוחב הפס

on drugs orange

New member
וואו וואו

אתה מוכן בבקשה לתת יותר הסברים? כן אני מאמין שהאינטרנט שלי זוחל מסיבות לא ידועות. אבל ממה שהבנתי זה רק בגלל שבזק חיברה את כל המדינה על קו אחד בלבד לחוץ לארץ... אני גר בבית שנבנה לפני כ10 שנים אז בבקשה אתה יכול לתת יותר פרטים והסבר מובן יותר?

מה אתם נלחצים?

לא ידעתם ? קוראים לזה 1+1 יענו רוחב הפס של הקו מחולק לשתיים.. זה לא מפריע לשיחה אבל באינטרנט זה פי 2 איטי יותר..

סליידר

New member
ואני מתקשר אל בזק

ואומר להם שיסדרו לי את זה, וכמה זהן זה לוקח? זה ישר קורה? הם באים לתקן? בכמה זה משפר את המהירות?

TerminalFrost

New member
adsl bitch!

ever heard of it? הלאה התקשורת האנאלוגית! יחי המהפכה הספרתית! והמבין... ישלו ADSL

weird dust

New member
מי שחושב שיש לי אי די אס אל

טוב אז אין לי ואני ידעתי על זה מזמן ואני כתבתי את זה בגלל שהם רמאים ורצו הרבה יותר כסף מאשר מה שהם פרסמו אז זה הרגיז אותי וסיפרתי את זה

evan

New member
אתה רציני ? ?

כי אם כן אז ואוווו .. השאלה שלי היא אם אני מתקשר ואומר למרכזנית בזו הלשון " אני מבקש להתנתק מקו אחד על אחד " אז היא לא תגיד לי "בחור. מה אתה רוצה ממני ? על מה אתה מדבר. " כי זה נראה לי מה שיקרה.

weird dust

New member
ל EVAN

תתקשר ל199 ותשאל את המרכזנית על קו אחד על אחד היא תסביר לך מזה אם היא ל א יודע תבקש מישהו מעליה ותגיד לו ששמעת על חיבור בקו אחד על אחד ואתה רוצה לדעת עם גם אתה מחובר בזה ואז עם כן תשאל עם זה טוב או לא טוב ומזה אם זה לא טוב(כמו שסיפרתי זה לא טוב) אז תתנתק

למעלה