קונספירציה אמריקאית

קונספירציה אמריקאית

רק רציתי לציין שאני אוסף כל בדל מידע שזורם ברשת לגבי ה911,כבר שנה וחצי, וללא צל של ספק אני יודע היום ששום אירגון טרור איסלאמי לא עמד מאחורי הפיגועים. היה זה הממשל האמריקאי, בכבודו ובעצמו,שניהל את ארועי היום הנורא ההוא, היום שבו סופית נקברה אשליית הדמוקראטיה של המאה ה-20.לסקפטים, אני ממליץ בחום להיכנס ל-Google video ולחפש סרט דוקומנטארי בשם:9 11 mysteries

שינובי5

New member
זאת אומרת שבן לאדן

לא קיים בכלל, וגם אין מלחמה אמיתית בעיראק , וההרוגים נמצאים כרגע בנופש בקאריביים? אולי תשתה משהו קר.

הטייפים בהם מודה בין לאדן בפשע הם

זיוף? האמת? - מזמן ידענו שגם את זה עשה שימון פרס ביחד עם השב"כ. אני מציע לך להציג את התיאוריה שלך בפורום הזיות...

לא שקשור להסטוריה, אבל

הם באמת זיוף...
Get over it.

תשמע אני חיפשתי באינטרט על

כל מיני תיאוריות קונספירציה ויש לי דבר אחד להגיד. בנושאים כאלה אי אפשר להגיע לאמת בחיים....אלא אם אתה מעורה בפרטים ולא בגולש אינטרנט אלא כמישהו מעורב באופן רשמי. קראתי על "חגורת ואן הלן", חגורה רדיואקטיבית שטוענים שנמצאת סביב הריח ולכן אין אפשרות בעצם להגיע לירח והכל היה זיוף... תיאוריות כאלה רק עושות את המידע ליותר מעורפל ואת האמת לבלתי נגישה בעליל...אבל לגבי מה שהעלית....היסטוריית ה- cia הוכיחה שהכל אפשרי....

טוב, אז ככה, הנה האמת:

1. עשרות מיליוני מוסלמים, בו-זמנית גם טוענים בתוקף שבן-לאדן, כדבריך, לא אשם בכלל ב-9/11, וגם גאים בו גאווה אדירה על הצלחתו באותה התקפה. השאלה אם יש כאן סתירה לוגית פשוט לא רלבנטית מבחינתם. ענין של אמונה. 2. איש חכם אחד אמר פעם שכשמדובר בענייני מודיעין, אם תחפש מספיק, תמצא אימותים לכל דבר. ("אימותים", לא הוכחות). זה נכון גם לגבי תאוריות קונספירציה. מי שמחליט להאמין במשהו כמוך, יכיר בכל העדויות התומכות, ויבטל את העדויות הסותרות. לפחות אתה אומר בעצמך ש"בנושאים כאלה אי אפשר להגיע לאמת בחיים" אלא אם אתה אחד מאותם שותפי סוד שיודעים את האמת האמיתית, ואלו, כמובן, שומרים את הסוד. כלומר אין לך יכולת, יכולת אמיתית, לאשר או לשלול את הקונספירציות האלו, תכיר בזה. 3. לגבי חגורת ואן הלן, במקום לקרוא קונספירציות מיד שניה או שלישית שלא עומדות במבחן של בדיקה שטחית, תשתמש באינטרנט ותקרא בעצמך איפה היא נמצאת ומהי. הטענה שהאמריקנים לא נחתו על הירח, בפרט בנימוק מופרך כזה (שמעתי נימוקים "טובים" יותר ל"סיפור" הזה) היא יותר מכל דוגמא לכך שאין גבול ליצר של אנשים מסוימים לנסות להמציא קונספירציות "שערוריתיות" לשם תשומת לב ו/או כסף ממכירת הרעיון לטמבלים ופראיירים שמזדרזים להאמין. יש מספיק טענות קונספירציה אחרות עם הרבה יותר "בשר" (אולי יותר מכולן רצח קנדי, אבל גם פרשות אחרות) שאפשר לעסוק בהן, במקום בשטויות כאלו שרק ההרגל המגונה של עיתונאים להביא "גם את הצד השני" בכל דבר נותן לאנשים האלו גישה לתקשורת ודרכה אליך. > היסטוריית ה- cia הוכיחה שהכל אפשרי... רגע, על איזה גירסה של ההסטוריה של ה-CIA אתה מדבר: * ההסטוריה הרשמית של ה-CIA ? * ההסטוריה ה"מקובלת" של ה-CIA ? * מה שלדעתך זו ההסטוריה של ה-CIA ? * ההסטוריה האמיתית של ה-CIA, זו שעל חלקים לא קטנים ממנה אין לך שמץ מושג, וגם לא למספרי סיפורי הקונספירציות. וחוץ מזה, ה-CIA לא לבד. יש עוד כמה אירגונים עם יכולות מהסוג שמייצר תאוריות קונספירציה, בארה"ב וגם בעולם, שעל חלקם בטח לא שמעת בכלל, כולל ארגונים ש"לא קיימים", לפחות לא רשמית... ותמיד תזכור שכשאתה "צופה" באינטרנט, יש מי ש"צופה" בך בחזרה מן העבר השני, מתוך האינטרנט, ואין לך מושג מי, ולאיזה מטרה. אז, גלישה נעימה לך...

Y. Welis

New member
יש צילום יפה של ארמסטרונג, אחד

האסטרונאוטים שנחתו על הירח, מחטיף אגרוף בפרצופו של אחד ממכחישי הנחיתה. שווה לשמור.

זה היה "באז" אולדרין, לא ארמסטרונג

נדמה לי שהאסטרונאוט שנשאל עם נכון שהכל היה זיוף ותקע לעיתונאי אגרוף בתגובה היה "באז" אולדרין, לא ארמסטרונג. חבל שהוא לא תבע אותו ואת רשת השידור שלו על הוצאת דיבה, בסכום דומה למחיר שעלה לשלוח אותו לירח. אז הוא היה רואה אותם מתפתלים יותר מאשר אחרי האגרוף שלו.

hastings

New member
תחי הבורות

לפני שאתה מתחיל להיכנס לכל דיוני הקונספירציות, יש לפחות לברר את העובדות שעליהן הן מתבססות. אני אתייחס עכשיו רק לטענה האחרונה שלך, ולא לשאר, כי זה עניין של עובדות מדעיות ולא של פרשנות שלהן. - אין חיה כזו "חגורת ואן הלן". יש חגורה שנקראת "חגרות ואן אלן". למעשה יש שתי רצועות, פנימית וחיצונית. - היא לא נמצאת מסביב לירח. היא נמצאת מסביב לכדור הארץ. - אם אתה מקבל את כל השאר ורק זה מפריע לך אז אתה חייב לקבל את מהירות הטיסה של חלליות אפולו, ואז המעבר של חלליות דרך הרצועות היה כה מהיר שהאסטרונאוטים והמכשירים לא ספגו קרינה במינונים גדולים מספיק להשפיע עליהם.

יש גם יש "חגורת ואן אלן" או איך

שלא תקראי לה כי זה ממש לא העניין. יש לי חבר שלומד בטכניון מדעי החלל. הוא אמר לי שיש חגורה כזאת אבל היא לחלוטין לא רדיואקטיבית ותיאורית הקונספירציה הזאת נפסלת על הוכחו מדעיות. בכל מקרה היא קיימת סביב הירח ואל תביאי לי שטויות שכותבים בויקפידיה ותהייה לי מומחית.

סביב כדור הארץ.

זה כתוב לא רק בויקיפדיה אלא גם באתר של נאס"א, ומן הסתם בעוד מקומות , אז בבקשה אתה אל תהיה "מומחה" מטעם עצמך בלי לבדוק.

אני אומר לך שחבר שלי לומד מדעי החלל

בטכניון ולימדו אותם את זה שם??? אז אל תהיה לי חכמולוג אולי לא קראת נכון באתר של נאס"א...

אני שמח לשמוע שיש בפורום הקטן שלנו

מומחה לאנרגיה רדיואקטיבית ישכול ללמוד אותנו מנסיונו העשיר (כמו כן הוא בטח גם מדען בכיר בנס"א). "אם אתה מקבל את כל השאר ורק זה מפריע לך אז אתה חייב לקבל את מהירות הטיסה של חלליות אפולו, ואז המעבר של חלליות דרך הרצועות היה כה מהיר שהאסטרונאוטים והמכשירים לא ספגו קרינה במינונים גדולים מספיק להשפיע עליהם." (מאת hastings)

למעלה