קונספירציה!! נאראקו|זבנג|

De-Panther

New member
קונספירציה!! נאראקו|זבנג|

סוחר סמים!! מהודעה שנכתבה בפורום http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1240&msgid=50376001 עולה כי השד נאראקו הוא בעצם סוחר סמים ממקור מוסמך נמסר כי האנשים במדים הכחולים כבר רודפים אחריו מצורפת תמונה של אחד מהאנשים עם המדים הכחולים
(נ.ב - מישהו אמר שירשור קונספירציות??)

Fay Wood

New member
טחחחחח צריך למצוא את האנשים במדים

הכחולים ולעזור להם!!!!!! חוץ מזה גמני רוצה מדים כחולים!!! =[

yael1311

New member
עם עולם כמו זה..

אפשרי אפשרי... ... אני מודה! אני יצרתי את האבן הזו ואז גנבו אותה! ההתמכרות היא קשה מאוד ומשנה את הבן אדם או שד בסוף המשטרה שברה אותה ושגילו שיש רסיסים של הסם הזה רצו למצוא את זה לפני שכל העולם יתמכר זהו אמרתי את זה! [טמבל]

לי זה נראה כמו הטבעת משר הטבעות

"חייב להשיג אותה... הטבעת, הטבעת!!!!" (גולום, שני הצריחים) the ring, the ring האבן האבן, רסיס ענק! חייב להשיג אותו!!!! (ריוקאן, פרק 23, נראה לי)

BaBy AnImE

New member
אפשר לעשות מזה סדרת אקשן

עם שינוי העלילה כמובן
האיש הכחול, האיש האדום וילדה עם בומרנג יצאו לחפש את נאראקו סוחר הסמים כדי להרוג אותו, וגלאי האבנים העונה לשם 'קאגומה' ולובש מדי בצפר הוא... גלאי האבנים שלהם
אליהם נוהג להתלוות ילד-שועל קטן וחמוד העונה לקריאה 'שיפו'. הוא חסר תועלת לחלוטין. (ואם רק היה לכותבים של הסדרה חור בעלילה הם היו ממלאים אותו בכך שהיו פשוט מעיפים אותו משם). (כל מי שמחזיק במידע על הרביעייה הזו ועל מיקומם הנוכחי מוזמן לפנות אלי במסר)

Hadassmn

New member
חחחחחח זה טוב. עוד משהו

בקשר לאיש הכחול (מירוקו). איש כחול עם ראש כחול

למעלה