קונספירציה פלסטינית

THE WIZARD 55

New member
קונספירציה פלסטינית

ואללה תראו איזה חכמים... עכשיו הבנתי למה על הקסאמים על שדרות... התושבים יברחו, ימכרו, הפלסטינאים ישלמו יותר... מתוחכמים

מוחמד5

New member
ולתפארת מדינת ישראל../images/Emo6.gif

משתפ"ים חמודים,שוב פעם לא רוצים אותכם,שוב פעם זורקים אותכם ל.. אין פלא שאף אחד לא רוצה אותכם, בוגדים נלאחים

respecta1

New member
בושה, מישהו מסכן את חייו בשביל לעזור למדינה

שלך ואולי להציל את החיים שלך - ואתה קורא לו בוגד נאלח?

מוחמד5

New member
בהחלט בוגדים.

יש הגדרה אחרת !! תסתכלו היטב במראה על הפרצוף שלכם, אתם ליהודי שכותב ,שמודה שישנם ערבים,שישם פלשתינים,שיש קיפוח.. ישר קוראים לו בוגד.
צביעות

respecta1

New member
אה?

תגיב לעניין מוחמד או אל תגיב כי אז אין הרבה טעם.. קודם כל לא קראתי לאחד כזה בוגד ב' מה קשור? איזו מין השוואה זו? אם כבר השוואה זה כמו שפלסטיני יקרא ליהודי הזה בוגד
ושוב, אתה קראת למישהו שנתן מידע שעזר למדינה שלך ואולי מנע פיגוע שחס וחלילה היה הורג מישהו שמישהו פה מכיר בוגד נלאח? כזה דבר אי אפשר כבר לתרץ..

מוחמד5

New member
ולק רספקטה

הגדרות חלות על כולם, לא רק על חלק ועל חלק לא. לפי כל הגדרה הם בוגדים . מה יש להתפתל כאן !!

respecta1

New member
בוגדים?

אם עכשיו היית שומע על חבורת ערבים שמתכננים לבצע פיגוע לא היית מודיע לרשויות?

מוחמד5

New member
בוודאי שכן

ולק אתה קורא גם לפעילי שלום בוגדים. אנחנו מדברים על אנשים שהם חלק מעם שחי באיזור שהוא לא בשליטה ישראלית.אנשים שהולכים ומלשינים על בני עמם .ואם לא די בכך, ברגע "שהגיבורים האלה "בעיניך"" באים לכאן, אתם לא מוכנים לקלוט אותם בישובים שלכם, אתם זורקים אותם .

respecta1

New member
אם היית גר בגדה

והיית שומע שחוליה הולכת להרוג חפים מפשע לא היית מספר לישראל? בלי להתייחס לפחדים וכו' אם הייתי שומע על איזה מישהו שהולך לגדה בשביל להרוג כמה פלסטינים הייתי פונה גם לרשות אם צריך.

מוחמד לא רואה במדינה שלנו את מדינתו

אלא את אויבו, לכן מי שעוזר למדינה הזאת הוא בשבילו בוגד נאלח. בשביל בני דמותו ואולי גם בשבילו אישית גם מי שעושה שרות לאומי במדינה הזאת הוא בוגד ומצורע שראוי לפתווה כזאת או אחרת. מה שאני לא מבין רק זה איך הוא רואה במדינה שלנו אוייב, אבל מתרעם על כך שאנחנו רואים בו ובבני דמותו אויבים. יש הדדיות, לא?

למעלה