קונספירציה של ממשלות

דניאלה66

New member
קונספירציה של ממשלות

מאות ממשלות קיימות בעולם מעניין שיש המון מלחמות בינהם ובדבר אחד נושא העב"מים הן משתפות פעולה ומתאחדות (מוזר לא ?) , עוד דבר , המרחק בין כוכבי לכת שאינם נמצאים במערכת השמש הוא כל כך רחוק שאפילו עם טכנולוגיה מתקדמת הדבר פשוט בלתי אפשרי ....

אה? ../images/Emo153.gif

1. חוץ מכמה תיאוריות קונספירציה מטורפות לא שמעתי על זה שכל ממשלות העולם משתפות פעולה ומתאחדות בנושא העב"מים... 2. המרחק הוא אכן גדול, אבל אנחנו לא יודעים איזו טכנולוגיה עומדת לרשותם ועד כמה הם מוכנים להשקיע על מנת להגיע אלינו. תיאורטית, אם אנחנו בונים חללית בגודל של עיר, שתהיה מסוגלת לספק את כל צרכיה בעצמה (מזון, מים וכו') - וחללית כזו תטוס בחלל במשך אלפי שנים, גם אנחנו נוכל להגיע לאותם כוכבי לכת.

Magestic12

New member
טכנולוגיה זרה

אנחנו אפילו איננו יכולים לדמיין, אילו טכנולוגיות עשויות להימצא בידי ציוויליזציות המתקדמות מאיתנו ב- 100, 1000 או מליון שנה. מימ יוע כיצד הם מגיעים אלינו, מהי מהירות תנועתם בחלל, באילו כלים הם מתקשרים ביניהם וכ"ד... אסור לשכוח כי האדם התחיל לעוף, בכלי טיס כבדים מהאויר רק לפני 102 שנים - וראו לאן הגענו עד היום. מי יודע לאן נגיע (אם לא ניכחד) בעוד 1000 שנים???

I A F02

New member
נידמה לי אבל ממשלת בלגיה טוענת

שיש חיים מחוץ לכדוה"א, והיא איננה מתכחשת לכך *לא זוכר איפה שמעתי את זה

לא ידוע לי על זה...

אף גורם ממשלתי רשמי לא הכריז מעולם על כך שקיימים חיים מחוץ לכדור הארץ. על פי מה שידוע לי, בגל העב"מים שהיה בבלגיה בתחילת שנות ה-90, ממשלת בלגיה שיתפה את הציבור בכל הפרטים שהיו ברשותה, כולל קטעי וידאו שצילמו מטוסי חיל האוויר הבלגי - וזה הכל.

Magestic12

New member
הודאה פומבית

אף ממשלה לא הודתה בכך שידוע לה על חיים מחוץ לכדור הארץ, אבל חלק מהממשלות כן הודו שחקרו ועדיין חוקרות את הנושא. ממשלות רבות הודיעו רשמית כי מדובר בתופעה קיימת, שאין לפסוח עליה.

Gilliana

New member
מסקנה מאד "מדעית"

איך את מגדירה "טכנולוגיה מאד מתקדמת"? על סמך מה? אילו כלים יש לך כדי לקבוע איזה טכנולוגיה עשויה להיות מצויה בידי החוצנים? את אפילו לא יודעת איזו טכנולוגיה יש לנו כאן בכדור הארץ שלא לדבר על להתיימר לדעת מה יש לתרבות שקיממת כמה מיליוני שנים יותר מאיתנו. מצטערת, הכרזה הנמרצת והימרנית הזו שלך לא מעידה על עודף רצינות

למעלה