קונספירציה?

THE WIZARD 55

New member
קונספירציה?../images/Emo152.gif

כשמייק פתח את השרשור על ועדת המעקב העליונה מיד עלתה בראשי השאלה והתשובות הבאות: מי עומד מאחרי ועדת המעקב העליונה? חשבתם על כך שאולי זה בכלל יהודים מהשמאל הקיצוני שמחדירים פנטזיות וחזיונות שווא וגורמים להם לכתוב כל מיני ניירות חסרי ערך.. מצד אחד הוועדה רק מחריפה את השנאהולא תורמת לבעיות האמיתיות של ערביי מדינת ישראל. מצד שני השמאל הקיצוני אף פעם לא יפגע מתוצאות ההסתה רק הערבים.. ואז עלתה במוחי המחשבה, האם גם מאחרי השמאל הקיצוני עומד גוף שמעוניין שהערבים אף פעם לא ישתלבו כאן במדינה, כי עדיף שהערבי אף פעם לא יהיה אזרח שווה זכויות, וגם כי לא רוצים אותו באמת בצבא עדיף שהערבים ישארו במצבם הנוכחי.. טוב, תסכימו איתי שזה יכול להיות
או לפחות חלק א' או ב' שיהיה לכולם ערב טוב...

mike00

New member
צודקת!!

לא רק זה,וועדות ההתנגדות הם בכלל סניף של השומר הצעיר,ראאד צלאח הוא הנכד של בן גוריון ואחמד טיבי הוא חייזר שנשלח להפרות נשים מכדור הארץ כדי שאחר כך יהיה אפשר לאכול את התינוקות בכוכב הגווע שממנו הוא הגיע..

mike00

New member
למה מסתלבט?../images/Emo12.gif

בקשר לאחמד טיבי אני באמת מאמין שזה נכון..... כל השאר זה רק השערות את יודעת......

THE WIZARD 55

New member
איזה השערות..

תמיד טענתי שהשמאל היהודי הקיצוני ממש הם אלה שמכתיבים לוועדת המעקב את הניירות לא יתכן שאחרי 60 שנה עדיין לא השתנה כלום. אבל מי עומד מאחריהם, האם השב"כ? האם סוכני מוסד? או חייזרים שרוצים למחוק את מזרח התיכון מהמפה

mike00

New member
אנשי וועדת המעקב הם בכלל

השרידים האחרונים של בני שבט הדזבה המשתייך לשבטי הבושמנים,הם עוסקים בלקט מזון ובצייד של חיות קטנות. עולמם הולך ונעלם,בשל תוחלת חייהם הקצרה ומחלות.היום נשארו בסך הכל כ-700-800 איש משבט מסקרן זה. שפתם היא שפת הקליקים, שבה מדברים גם שאר שבטי הבושמנים, החיים דרומה יותר, במדבר קלהארי. זוהי שפה, שהרבה מהברותיה נהגות באמצעות הפרדת הלשון מהחיך והשמעת קולות מצמוץ ונקישה בצלילים שונים, באמצעות הזזת השפתיים והלחיים. השפה נולדה בגלל הצורך להעביר מסרים בזמן הציד, בלי להבהיל את החיות, היות וצליליה מזכירים רעשים של ענפים הנעים ברוח.

מוחמד5

New member
קיומה של הועדה חשוב מאוד

גם אם אני לא מסכים עם שקורה בתוכה ,וכל התככים והמתחים שיש בין חבריה. אבל היא עדיין מעלה סוגיות חשובות,ומצליחה לגרום לשיח בקרב האוכלוסיה הן הערבית והן היהודית. בשבלי הם ומועצת יש"ע אותו הדבר.
חוצמזה היא לפחות גורמת לכמה ימניים להזיע בכל פעם שהיא מפרסמת משהו

THE WIZARD 55

New member
לדעתי היא לא גורמת לשיח אלא ולויכוח

לא יצא ממנה כלום, ולא יצא כנראה שום דבר. כמה הזדמנויות שפוספסו.. שיהיה לכם לילה טוב...אני מתה מעייפות לא מרוכזת בכלל, גמורה פיזית, ושכלית

הוועדה רק מבליטה את הלאומיות הפלשתינית של

ערביי ישראל, היא לא תורמת להם בשום דבר, להיפך היא מזיקה, מה שבטוח היא בטח לא תורמת לשיח בין יהודים לערבים. מועצת יש"ע זה סיפור אחר ושונה לגמרי. ולגבי הפירסומים, זה לא קשור ל"ימנים" זה קשור לציונים, והם גרמו וגורמים להם להיות מודעים לשאיפות הלאומיות של ערביי ישראל, עמדותיהם בקשר למדינה ולציונים/ציונות, ולנו, הציונים, ימנים ושמאלנים להתייחס אליהם בהתאם, אני עדיין לא יכול להגיד שהתעוררנו מהחלומות אבל חלקינו מתעוררים...

respecta1

New member
האמת שלא הימין שאתה כל כך שונא

יכול רק לחייך כשהם מוציאים משהו כי אז כל השמאל המתון הולך ימינה כי הוא רואה כמה לאומנים וקיצוניים המנהיגים של הערבים.

אני חושב שקונספירציות באופן כללי לא שונים

מסיפורי מדע בדיוני וככאלה אני לוקח אותם. ויש המון, בכל העולם (רצח קנדי, רצח רבין, הנחיתה על הירח, 11/9) לדעתי המציאות מרתקת הרבה יותר ומוסבכת מספיק, אין צורך לחפש/להמציא סיפורים וקונספירציות. וועדת המעקב בעליונה היא אמיתית, היא פלשתינית, היא מייצגת את האליטה של המגזר הערבי, היא קול אמיתי, אותנטי של ערביי ישראל (גם אם לא כולם מסכימים איתם), הם משפיעים, ממומנים, הם מארגינים פעולות ופעילויות בכל הארץ, הם מוציאים ניירות עמדה, יש בה הרבה אנשים מולמדים (אך כנראה לא חכמים כל כך). השמאל הקיצוני משתף איתם פעולה זה כן וזה לא סוד.

היא יורשת הוועד הערבי העליון של המופתי

רק שינוי קצת את השם מפני עינא בישא. בגדול מדובר במטכ"ל לאירגון האינתיפאדה של פלסטיני 48 כמו שהוועד הערבי העליון אירגן את 'המרד הערבי' של 1936-9. בוועדת המעקב העליונה מיוצגים כל הכוחות 'הלאומיים והאיסלאמיים' כמו אז בוועד הערבי העליון. בנוסף מסתובב שם הבישוף-המסית חנא עטאללה שבהופעה בקאטאר הביע תמיכה בטרור המתאבדים וקרא לצעירים ערבים נוצריים להצטרף לחמאס.

למעלה