קונספירציה!

Alinush182*

New member
קונספירציה!

הרבה זמן לא העליתי פה קונספירציה.......... אז הנה:::::::::::) הקנגורו, האמא של הקנגורו כל החיים שלה בהריון, אני זוכרת פה דיון על זה שאנחנו חיים בישביל להנות אז איזה הנאה יש בהולדת ילדים כל שני וחמישי? ובסוף גם ציידים הורגים אותם אז מה זה שווה? כאילו איך היא נהנת????? יענו, אולי היא מקבלת מזה סיפוק,(הכוונה לתהליך שלפני ההריון....)? אבל למה כאילו להיות בהריון כל החיים יענו היא ממשיכה את השושלת בישביל שהילדים שלה ימשיכו את השושלת כאילו כל אחד ממשיך את השושלת למה כאילו? אני יודעת שכאילו הגזמתי קצת עם הכאילו........... כאילו שיאוו כאילו דהההה כאילו נא להירגע......... סתם.......... ביי ביייייייייייייי

srullli

New member
כאילו כזה ../images/Emo8.gif

כל אחד צריך להחליט לעצמו איך הוא רוצה לנצל את חייו - אם זה להנות, אם זה לעזור לאחרים, אם זה להתפתח מבחינה אישית/רוחנית או התפתחות מבחינת צבירת ידע, אם זה להשפיע בצורה דרסטית יותר..... כל דבר...... לא יודעת , לכל אחד יש את הבחירה בכל אופן נראה לי שאמא-קנגרו היקרה לא חושבת הרבה על המושג הנאה , היא חושבת על דברים משעממים כמו הישרדות,אוכל,שינה,אולי פחד ..... נו.... הייתכן והם חושבים על עוד דברים ....? אולי הם חכמות יותר מאיתנו והן מסוות את זה ?....הייתכן והחיות הם למעשה הסוואה של חייזר אימתני והם סתם עושות פוזה של תמימות ובלתי מזיקות...?.... (יש כזה משפט "סייג לחכמה שתיקה") בקיצור חיות אין להם חיים מרתקים ביותר, הם סתם מולידים צאצאים כי זה תוצר לואי מהדחף הזה שלהם ברגע שהם מתייחמים...... !!
יש לחיות חיים דיי "בבבהההה" ! דה מעניין על מה הכלבה שלי חולמת כשהיא עושה קולות מוזרים תוך כדיי שינה....?...

Alinush182*

New member
............................

מעניין מה אחי חולם כשהוא עושה קולות מוזרים תוך כדיי שינה........
....... דיברת על הישרדות, אבל למה לישרוד בישביל שגם הצאצאים ישרדו וכך גם הנינים וכל השאר אבל למה לשרוד אם לא מקבלים מזה תועלת?????????????????? זאת השאלה שלי....... אבל בעצם יכול להיות כפי שאמרת שהחיות הם חייזרים, אם כן אז הכל היגיוני עכשיו! הם היו פה ליפנינו כשהיו הדינוזאורים אז הדינוזאורים לא נתנו להם לחיות שם.........והם גרמו לסופר נובה/מטאור להרוג את הדינוזאורים הרי סופר נובה דומה מאוד לפיצוץ של משהו שהחלקים שלו מתפזרים לכל עבר...... אבל מצד שני החייזרים(החיות) ראו חייזרים אחרים ובישביל להגן על כוכבם(כדור הארץ) וגם בישביל לפגוע בדינוזאורים שמפריעים להם ללא הרפ הם פיצצו את החללית של החייזרים האחרים וידעו שכתוצאה מכך החייזרים האחרים ימותו וגם הדינוזאורים כי שיברי החללית יותר מידי גדולים והם יעלו המון אבק שיהיה על כדור הארץ שנים ולאט לאט ימית את כל הדינוזאורים....... ואז הכוכב יהיה רק שלהם! שתי ציפורים במכה אחת!!!!!!! ורק שתדעו שתוך כדי כתיבתי חשבתי על כל זה ואם מישהו הבין על לעזאזל דיברתי ומה סיפרתי אז שיכתוב פה כי מגיע לו צל"ש!!!
ביי בייייייייייייייייייייייי

srullli

New member
גם אני שאלתי את זה מתישהו כאן

אבל לא לגבי חיות , אלא לגבי בני-אדם : למה צריך להמשיך להתרבות ולהתפתח ולא להיכחד ? - אין על זה ממש תשובה חד-משמעית , אני מניחה שאולי לא לכל דבר חייבת להיות מטרה ..... זה סתם קורה בלי מחשבה , מן תבנית כזאת של תרבות בה אנו חיים : להתחתן ולהקים משפחה וחוזר חלילה.... לגבי חיות זה אחרת , כלומר, אם הם באמת סתם יצורים יותר נחותים כביכול מהאדם , אז כמו שכבר אמרתי, הם פועלים על פי דחפים פיזיים , אם מדובר ברבייה- אז פשוט כי הם לא כ"כ יכולים לשלוט בעצמם,כלומר עפ"י דחפים כתוצאה מריח וכו´..... ולא כי הם חושבים מה יקרה כתוצאה מכך . לגבי הישרדות , הכוונה כאן היא לא שהם באמת חושבים להמשיך ולקיים דורות נוספים ולכן הם רוצים לחיות , אלא הכוונה היא פשוט שאם הם למשל רואות (החיות) איזו חיה אחרת רצה לעברם במטרה לנגוס בהם ולטרוף אותם ,- אז בכל זאת החיה לא עד כדיי כך מטומטמת בשביל להישאר במקום ולמות בייסורים , זה איזשהו גם אינסטינקט ..... דרך אגב, ראיתי יותר מאוחר מישהו ששואל שאלה דומה ב"פילוסופיה לכל", רק ראיתי את ההודעה הפותחת של הדיון בזמנו , ועדיין לא קראתי את מה שהיה לאנשים אחרים לענות, בכל אופן זה נמצא כאן , אולי גם אני אקרא את זה עכשיו..... ולגבי תיאוריית החייזרים שהעלת ......אאאממממ......כנראה שאני לא אקבל צל"ש
מודה שקצת הסתבכתי.....
אבל אני מאמינה שיש שם איזה רעיון מעניין...! אם יבוא לך תנסי להסביר שוב.... או שאני פשוט אנסה לקרוא את זה שוב ביתר ריכוז !
להית´

The Messiah

New member
המשכיות גנטית=חיי עד

כל עוד המטען הגנטי שלך ממשיך להתקיים גם אחרי מותך זה כמו חיי נצח ובגלל זה לדעתי שיכפול גנטי הולך להפוך לחלוטין את כל התפיסה של לעשות ילדים וכל זה כאילו למה שתרצה לעשות ילדים שיהיו רק חצי כמוך אם המטרה היא המשכיות של הגנים שלך בלבד?

למעלה