קונספירציה

fayd הפשוש

New member
קונספירציה

האם זה נכון שהסי אי איי של ארצות הברית מנהל מעקב צמוד בסיפריות על אנשים שמשאילים ספרים כמו : מיין קמף ספרים של פצצות אטום וסיפריי פסיכולגיה של פושעים? אני לא יודע אבל זה יכול להיות שגם אצלנו עושים זאת???????????????????????????????????????????????????????????????

on drugs orange

New member
המממ

מישהו ראהנ לאחרונה את הסרט שבעת החטאים? (או שזה היה תשעה חטאים?)

on drugs orange

New member
אהה ותגובה להודעה

נשמע לי הגיוני מאד שיעשו את זה בישראל. נראה לי דיי ברור שערבי ישראלי שלוקח מהספרייה ספר שכתב בין לאדן יעניין את השלטונות..

לא סגורה על זה

אבל לדעתי יותר מתאים להיזכר דווקא ב"תאוריית הקשר" (התפסן בשדה השיפון...)

פירס

New member
בטח

למען האמת יש שמועה די מבוססת שאכן מפקחים על שאילת הספרים. האמת היא שזה לא כזה קשה הרי אתה משאיל מהסיפריה דרך מחשב וה c.i.a יכולים לעקוב אחרי פעילות המחשב. לא רק זאת אלא (וזו שמועה ש99.999% נכונה) שהם עוקבים, בעזרת תוכנות מיוחדות אחר שיחות טלפון ופלאפון וכל פעם שהתוכנה מזהה את המילה ´היטלר´ או ´פצצה´ וכד´ היא מקליטה את השיחה.(מעקב זה מתבצע גם בישראל) ולקצת אקטואליה בלשכתו של ערפאת התגלו מכשירי האזנה לפלאפונים. דבר זה היה ידוע כנראה מראש כי לאלופים בצבא כמעט שאין פלאפונים וגם אם יש הם מחליפים אותם כל שבוע. סוד נוסף של השב"כ זה שהם עוקבים אחרי הודעות בפו.... שיט הם תפסו אותי לא אל תיקחו אות.....................................................

אמיתי2000

New member
זה נכון...

הראו את זה אפילו הייתה על זה תוכנית (מה הם מפגרים למה לעשות על זה תוכנית שכולם יראו???????) בקיצור הראו תציוד והם מצטטים לכל דבר.... כולל להודעה הזאת:)...... אני יעשה ניסיון....... הצלחתי להשיג אנטראקס ואני הולך ליצר פצצה

RIPPER

New member
למערכצ קוראים אצ´לון

וכבר הסברתי עליה בפורום הזה זה מערכת של לווינים ומחשבים שמחוברים לחברות הטלפונים והסלולארים ועוד כל מיני וברגע שהיא מזהה מילה שנימצאת במאגר נתונים שלה היא פשוט מראה את כל תוכן הפקס או השיחה או האי מייל למפעיל דרך אגב המערכת של דוד סאם לא מגיעה לקרסוליים של המערכת של ישראל אני יודע כי ראיתי

evan

New member
לגביהם אי אפשר לדעת ..

כי מרוב תקציב כבר אין להם מה לעשות . לגבי החלק שלנו זה יותר מהגיוני שהיו רוצים אבל למי יש זמן בזמנים כמו היום וחוץ מזה מדינתנו הקטנה יכולה ללמד גם את האח הגדול מהממערב כמה טריקים בשלטון חשוך ופשיסטי. אז אל דאגה. אנחנו על המפה.

evan

New member
התקציב הולך

התקציב תמייייד הולך לאן שהוא צריך ללכת. לביטחון בתחילה. לאחר מכן לחינוך כמובן לטיפוח הדור הבא . לשמירה ולהשקעה במים. לכבישים. לעזרה למשפחות חלשות. למלגות לצעירים מבריקים שאינם יכולים לממן מאות אלפי שקלים של השכלה גבוהה. חלק קטן הולך למפלגות הדתיות שמדווחות בדיוק על פעילותיהן לממשלה ולאן הולך כל שקל.טוב אתה בטח יודע את זה כבר. אצלנו הכל דופק כמו שעון אין פה בזבוז כספי ציבור שדורש משפטים המוניים והוצאות להורג של בכירים. רק תסתכל על הנגיד שלך לשעבר. כמו שעון קוקייה שוויצרי. פשוט תענוג לגור במדינה הזאת .תחי מדינת ישראל.

פירס

New member
אני שונא לצטט

אבל הפעם אני חייב "אתה באמת חושב שהם מוציאים 10000 דולר לפטיש?" (היי רק עכשיו שמתי לב שזה קשור למדינת ישראל שיו כמה שאני חכם).

evan

New member
טיפה איבדתי אותך

אבל אני מתאר לעצמי שהמסר עבר.

למעלה