קונספירציית בני סלע

סליידר

New member
קונספירציית בני סלע

בואו נפתח נושא לסופ"ש - קונספירציית בני סלע. האם אחד מהמשפטים שלמטה יכולים להיות נכונים? בני סלע לא באמת אנס בני סלע לא באמת ברח בני סלע לא באמת מי שבתמונות בני סלע לא באמת קיים - זה דמות שאמור להרתיע אנסים אחרים ע"י העונש הכבד שהוא קיבל (זה שהוא ברח זה קצת סותר את זה) בני סלע באמת פתח יוזר ב myspace (הייתי נותן לינק אבל מחקו לו את החשבון לפני חצי שעה) ובמקושרים (לא היה מצחיק כמו myspace) אתם מוזמנים להמשיך...

T h a n a t o s

New member
בני סלע שוחרר על ידי השב"כ

כדי להגביר את הפריסה המשטרתית ובכך להרתיע את העבריינים האחרים, בני סלע כבר בהולנד ונשמע עוד חודשיים שהשב"כ התנקש בו. רק עוד אמצעי של שליטה מערכתית

MetalSinagouge

New member
מה דעתכם בנושא?

אישית לדעתי הפשלה שנוצרה היא פשוט מגוחכת. מה שבעצם מספרים לנו זה משהו בסגנון של: "אההה... הלכתי לרכב לקחת מסמכים, הוא עלה על משאית (באזיקים) וקפץ מעל הקיר". התמונות של התחפושות האפשריות הן פשוט מצחיקות. בקיצור, אני אישית לא חושב שאין ממש מה לדאוג, ודי מרגיז אותי כשנשים מכוערות באוטובוס מדברות על כמה הן דואגות בגלל זה (הוא אולי נואש, אבל אני לא חושב שהוא מתעוור בגלל זה).

סליידר

New member
כן,

יחסית זה משהו קטן שיעורר קצת את המשטרה מהתרדמת שלה. למעשה, גם המלחמה בלבנון היתה משהו שעורר את הצבא שלנו לקראת דברים הרבה יותר גדולים.

MetalSinagouge

New member
כן אה?

האמת, אני מרגיש קצת מנייאק אבל די מהנה לשמוע על דברים כאלה בחדשות מאשר על עוד שחיתות. זה פשוט אקשן. אני אישית לא מתאר לעצמי איך אפשר למצוא אותו (הרי סאדאם חוסיין לדוגמא מקושר לגורם Xת לכן מודיעין יעזור), אבל בני סלע די לבד בעסק.

0Pandemonium0

New member
ישנה מגמה של התעוררות היום, אולי גם

בעולם, לא יודע. מישהו שולח לנו סימנים?

למעלה