קונספירציית דניאל פרל

ainsanto

New member
קונספירציית דניאל פרל

למדנו היום באזרחות על הצנזורה בעיתונות ואז זה קפץ לי לראש: דניאל פרל, עיתנואי "וול סטריט" האמריקני לכאורה נחטף בפקיסטן(קרוב לגבול עם אפגניסטן)נשבה ונרצח על ידי אירגונים אפגניים מוסלמים קיצוניים שדרשו אני לא זוכרת מה תמורת שחררו, נכון? כשהאמריקנים הפציצו באפגניסטם הם הטילו איפול תקשורתי ולא נתנו לכלי תקשרות להכנס, וכמו שידיד שלי כינה את זה "גירשו כמו כלב" את כל מי שנכנס. אז מה אם פרל במהלך מסעו נכנס לאפגניסטן וגילה משהו שהאמריקנים לא רצו שיגלה???? אז מה אם הם (הם זה יחידות עלית אמריקניות ספר סודיות, למרות שכולם יודעים עליהם)חטפו את פרל, החזירו אותו ליו אס , ונתנו לו זהות חדשה(יש אפשרות לשטיפת מוח, אבל לא רציתי להגזים)וזייפו את הצילומים שלו בשבי??? ושלא יעבדו עליכם!

חזיר בר

New member
מעניין

אני חייב לומר שזאת אחת הקונספירציות הרציניות הראשונות שראיתי בפורום הזה. אז בוא ננסה לדמיין, מה האמריקאים באמת עושים באפגניסטן?

evan

New member
אני יגיד לך מה עושים שם....

על העובדה החד משמעית שהם מחזיקים גופות של שני חייזרים ברוזוול בטוח שמעת. מה שכן זה קרוב מידי לבית בשבילהם ויותר מדי רחרוחים מתבצעים שם על ידי מי לא למעשה.. לכן ידידנו האמריקאים מחפשים מקום חדש להחביא את שתי "המבקרים" וכמובן את כל הסודות שהם מסתירים מאיתנו. ואיזה מקום יותר טוב אפשר למצוא לפחות בכדור שלנו מאשר חור עלי אדמות. מדבר שממה גבעות ואפס תיירות ועניין בינלואמי (כשאין מלחמה) מאשר אפגניסטן ??

on drugs orange

New member
קונספירציה משובחת :)

ודיי קשה לי לראות את האמריקאים כובשים את אפגניסטן בשביל לבנות שם איזה בסיס מחקר על חייזרים ... כבר עדיף להם לקנות חור עלי אדמות ב5000 דולר מאשר להפציץ אחד בעלות הרבה יותר גבוהה.. אם כבר אולי כדי לבדוק אם נחת משהו מעניין באפגניסטן מתישהו. מטר מטוארים קדום שהאמריקאים עלו עליו והחליטו לראות איזו מתכות יוכלו להוציא משם. אני באמת חושב שזה יהיה רעיון טוב לבדוק אם קרה משהו מוזר באפגניסטן לפני הפלישה האמריקאית.

evan

New member
אל תשכח שני דברים..

לאמריקיאים כסף ממממממששש ממממממשששש לא משנה. ואם אכן היו קונים זה גורם לשאול שאלות. כל הקטע המצוץ מהאצבע הזה עם המלחמה נראה הרבה הרבה יותר אמין.

Ka Dargo

New member
זה כבר מסקרן

על תאוריית הנפט שמעתם? בטווח שמעתם אז אני לא אלעה אותכם בפרטים... מישהו מוכן להרחיב על ההודעות שמלפני???

Gevakumon

New member
ומה עם קונספירציית בין לאדן

כאילו, אנשים, חייב להיות משהו מאחוריי זה, אני עוד לא חשבתי על משהו, אבל תדמיינו את זה שניה, כל העולם מחפש אדם אחד כל העולם כל העולם ולא מוצאים אותו?!?! כאילו, מה?! תחשבו שהיו מחפשים אותכם, כל העולם היה מחפש אותכם, היו שואלים כמה חברים, הורים, מקסימום מחפשים קצת, וזהו מוצאים אז איך לעזזאל כל העולם מחפש אדם אחד ולא מוצאים?!?!?! קונספירציה i rest my case אגב גם אותיות גדולות הן קונספירציה של חברות הדיו לכן לא השתמשתי בהן במשפט הנ"ל.

evan

New member
אכן יש בזה משהו.

מה שמוביל אותנו לאפשרות הוא רק אדם מחופש לבן לאדן. אבלל . שאלת מליון הדולר היא . מי הוא אם כן בן לאדן . ? ?

למעלה