קונספירציית המים במקיף ו´

קונספירציית המים במקיף ו´

מי שנענש על חטאיו (לומד, כביכול) במקיף ו´, יודע שמחוץ לחדר המורים יש שתי ברזיות שמזרימות מים מגעילים וחמים (קרירים בחורף קר) בעוד שבחדר המורים יש שתי מכונות למים קרים וצלולים עם טעם נהדר שהילדים (אני שונא את המילה "תלמיד") שם לא רשאים לשתות מהן בלי רשות ממורה, וברוב הפעמים המורה לא מסכים/מה. אם הם חושבים שקולרים נורמלים יפלו קורבן לונדליזם, שישיגו קולרים מטיטניום. KAIN REFUSE TO SACRIFICE

אשת הפתרונות תעזור לך!!!

שלום לך תלמיד יקר!! הפתרון לבעיית המים בבית ספרך נשמעת מדאיגה למדי, אך בידיי התשובה!!! העסק הוא פשוט מאוד - מצא איזו מורה רווקה כבת 40-35, פתח עימה מערכת יחסים המבוססת על תלות מינית ונפשית בלבד, וכך, בכל פעם שתחוש את הצמאון מייבש את גרונך, ומעמעם את חושייך, גש לחדר המורים, שרבב לעברה חיוך קטן שובה לב, והמתן בסבלנות להגעתה המהירה תוך חצי דקה כשבידיה בקבוק מלא במיים צוננים! תאמין לי שזה עובד...

אהם...

יש כמה בעיות: 1.אני מתעב את בית הספר וכל מה שקשור אליו. 2.אני אהיה בן 14 ביולי. אני לא בן 17 ואחד-עשר חודשים. 3.אני לא בדיוק, איך להגיד את זה, חתיך שובר לבבות. 4.אני לא יכול לעשות דבר כזה! אבל חוץ מזה הכל בסדר. KAIN REFUSE TO SACRIFICE

להלן הפתרונות בהתאמה:

1. אולי ע"י יצירת אותו קשר טוב ומספק עם אחת המורות כבר לא תתעב כל מה שקשור לבית הספר. 2. מזל-טוב ליום הולדת ה-14! 3. לא רק החתיכים מקבלים!! (ותזכור את זה לעוד איזה 4 שנים, כשתתחיל... כי זה אסור לפני גיל 18!!!) 4. אתה לא יכול או לא רוצה??? אמר פעם איזה בחור אחד ש"אם תרצו אין זו אגדה". (ונתעלם לרגע מהעובדה שעפ"י השמועות הוא נפטר ממחלת מין קטלנית...). אז שוב, שיהיה במזל, 14 זה אחלה גיל!! ותמשיך לשתות מים חמימים... מי יודע אולי תתרגל לזה...

חזיר בר

New member
אלא אם כן את הולכת לספר לי משהו אחר

מין עם מורות מזדקנות לשם קבלת מים זכים זה משהו שקורה רק בסדרות כמו דוסון קריק. אז אל תשלי את הילד,את לא רוצה שהוא יתחיל לפזז במסדרונות "אם רק היית קצת פחות המורה שלי"

סליחה התכוונתי ל-"2:" ב-"1:"

"הזמן הכי ארוך הוא הזמן שעוד לא עבר" יאיר יגר KAIN REFUSE TO SACRIFICE

למעלה