קונספירציית הקונספירציה ..........!
S srullli New member 2/1/02 #2 לחילופין : קונספירציית הודעות חסרות תוכן ועניין כתוצאה ישירה לשיעמום וייאוש מתמשכים........ מישהו איתי ?
לחילופין : קונספירציית הודעות חסרות תוכן ועניין כתוצאה ישירה לשיעמום וייאוש מתמשכים........ מישהו איתי ?
S srullli New member 2/1/02 #4 ../images/Emo10.gif רדסטורם אוליי תהפוך אותי לזמן קצר לתכלכלה ...... S_A כבר נמצא יותר מדיי זמן שם...... ו........משעמם לי מאוד...... אוףףףף....... איפה כולם היום....? צולע כאן קצת...... אנשים . תראו קצת סימני חיים.......... pleeeeease
../images/Emo10.gif רדסטורם אוליי תהפוך אותי לזמן קצר לתכלכלה ...... S_A כבר נמצא יותר מדיי זמן שם...... ו........משעמם לי מאוד...... אוףףףף....... איפה כולם היום....? צולע כאן קצת...... אנשים . תראו קצת סימני חיים.......... pleeeeease
R RedStorm New member 2/1/02 #6 !!! אני לא שולט בזה ..... עכשיו תתנהו עלי יפה כדיי להיות כחולים??? האא? אבל אני לא המנהל... ורגע סיממן חיים אממ אני חיי
!!! אני לא שולט בזה ..... עכשיו תתנהו עלי יפה כדיי להיות כחולים??? האא? אבל אני לא המנהל... ורגע סיממן חיים אממ אני חיי
S srullli New member 2/1/02 #7 ../images/Emo134.gif <- זה !!! זה נראה לכם באמת כמו סוללה ????!!! יייאאאא...............סימני חיים הגיעו כבקשתי !!! נפלא !!! נהדר !!! איזה כייף לי !
../images/Emo134.gif <- זה !!! זה נראה לכם באמת כמו סוללה ????!!! יייאאאא...............סימני חיים הגיעו כבקשתי !!! נפלא !!! נהדר !!! איזה כייף לי !
H hsotrt New member 2/1/02 #9 אני חי משמע אני משוגע!! אני חייייי?!!! אבל הפורום המשוגע רודף אותי בחלומותי!!!! ולמה אף אחד לא מגיב על ההודעות שלי?? מה אתם לא אוהבים אותי????? אני ילד ר...ג..י..ש!!
אני חי משמע אני משוגע!! אני חייייי?!!! אבל הפורום המשוגע רודף אותי בחלומותי!!!! ולמה אף אחד לא מגיב על ההודעות שלי?? מה אתם לא אוהבים אותי????? אני ילד ר...ג..י..ש!!
R RedStorm New member 2/1/02 #10 באמת!!! אתם כאלה עייפים אין לכם מה לרשום אז מה ! תרשמו בכל זאת! צריכים לעשות משהו בנידון !hsotrt אתה חולם על הפורום?? המנהל !(בלי הפרצוף נכנס לחלומותיך?)
באמת!!! אתם כאלה עייפים אין לכם מה לרשום אז מה ! תרשמו בכל זאת! צריכים לעשות משהו בנידון !hsotrt אתה חולם על הפורום?? המנהל !(בלי הפרצוף נכנס לחלומותיך?)