קונספירציית טלנסקי

סליידר

New member
קונספירציית טלנסקי

אחחח, איזה כיף, לדבר על קונספירציות בלי להרגיש שאני לא קשור לנושא. אני באמת מרגיש הרגשה טובה עכשיו. טוב, אז ככה, אתחיל בזה שהנושא הוא מאוד טעון. אינני דואג מהכפשות או דיבור לא נאה מחברי הפורום, לכן אדלג על אזהרות כלשהן, אני סומך עליכם. שנית, העובדות המוצגות כאן הן עובדות, הרעיונות שעולים הם פרי דמיוני ולא באו להכפיש אף אדם, דעה, דת וכו'. אך זה לא אומר שאינם יכולים להיות אמת לאמיתה. מספר עובדות: 1. אולמרט עדיין לא נאשם באף כתב אישום למרות כל העננה מעליו. 2. כל העבירות המיוחסות נגדו לא התרחשו בתקופתו כראש ממשלה. מדוע הן צצו עכשיו בתקופה כה עמוסה וקשה? 3. כל ראש ממשלה שהתחיל מו"מ על נושא ירושלים - לא סיים את תפקידו. 4. זה נכון גם לגבי הגולן. 5. טלנסקי הוא אדם ימני התומך כספית בקהילה הימנית הדתית. 6. העברות הכסף בוצעו כאשר אולמרט היה ראש עיריית ירושלים --> תמיכה בירושלים. הצד של טלסנקי בואו נודה שיש יהודים טובים ועשירים ברחבי העולם שרוצים לתמוך בארץ ישראל ויעשו הרבה עבור ארץ ישראל השלמה. ובכן, קחו לדוגמא את עצמכם, אם אתה יהודים מאמינים, ימנים, שלא מוכנים לוותר על חתיכה מירושלים, תרמתם לה בעבר, ואתם רואים אותה עוד רגע נלקחת מכם, לא תעשו משהו? בשם אלוהים, לא הייתם מדליפים איזה פרט, על כמה אלפים שנתתם לראש העירייה לשעבר? אין בזה שום רע, זה כסף שהיה אמור להיתרם לירושלים. ואתם יחסית אנונימיים, אין צורך לכתוב תיעוד של הנושא איפשהו. רק לתת ולסמוך על הבנאדם (ראש העיר) שיעשה עם הכסף את הדבר הנכון. אבל אין ספק שזה יעשה רעש ואולי יפיל את ראש הממשלה. הצד של אולמרט יש לפנינו ראש ממשלה שמנהל מו"מ עם סוריה והפלשתינים. כמו שרק רצינו כל כך הרבה שנים. חבל שהטיימינג כל כך גרוע - אנחנו לא רוצים שלום. אנחנו רק רוצים עוד מלחמה שתראה את הכוח שלנו ושיהיה לנו שקט להרבה שנים. יש לנו ראש ממשלה שהוא פוליטיקאי מיומן - היה יכול להצליח להעביר כל חוק עם הקואליציה החזקה שלו. חבל שלא נותנים לו לעבוד בשקט. קחו את עצמכם, הייתם ראשי ממשלה שהיו פעם ראשי עיריה וקיבלו תרומות לא רשומות. מנסים לעשות שלום עם אויבים, אבל כולם קופצים עליכם כי אף אחד לא רוצה שלום. הייתם מוותרים? נרשמים בהיסטוריה בתור אלו ש"התקשורת ניסתה לקבור אותם - והצליחה"? או שאולי, הייתם מנסים לעשות היסטוריה ולהגיע לשלום - ואז באמת להסדר שיביא לנו שקט להרבה שנים. ___________________________________ התעלמו מהדעות הפוליטיות לרגע, ותחשבו על זה, מה באמת הייתם רוצים שיקרה בהמשך? האם באמת עומד כאן סוג של ניסיון ימני להפיל את ראש הממשלה?

א ב י ב ן

New member
רבני רשע

כבר מזמן אמרתי שאת המדינה לא מנהלים יותר הפוליטיקאים אלא אנשי ימיו קיצוני. ולראיה: 1. רבין רצה שלום? רצה להחזיר את הרמה? באו רבני רשע ועשו עליו פולסא דנורא ואחרי זה, בא איש ימין קיצוני בהיתר של רבנים ימניים... וירה בו למוות. 2. שרון התחיל לפנות? ישר עשו עליו פולסא דנורא והמוח שלו הפך להיות דייסה בלתי פעילה. 3. אולמרט מתחיל לדבר סורית ומפנטז גם עם שלום הכולל ויתור על חלקים אחרים? בא טלנסקי הימני ומגלה את סודות המעטפות. בקיצור: מדינתנו הפכה מזה שנים למדינה הנשלטת ע"י ממשלת רפאים שהורסת כל חלקה טובה. ואנו, עמישראל, מוכנים לבלוע הכל. מוכנים לבלוע ראש ממשלה חדל אישים כאולמרט, שמתמרן היטב בין הטיפות ומתעקש על כיסאו ומוכנים לקבל את העובדה שימנים קיצוניים הם אלה המושכים בחוטים ולא ראשי הממשלה. אסוננו אכן יבוא מבני עמנו ואם אחמדינג'אד אמר שאין צורך להשמיד אותנו כי נעשה זאת היטב לעצמנו, נראה שהוא ידע על מה הוא מדבר...

סליידר

New member
בדיוק מה שחשבתי זמן רב

ולמרות זאת, אני לא בטוח שכל כך מהר נשמיד את עצמנו. אני מרגיש שתקופה טובה קרבה. סוג של הבנה, שאנחנו עושים רע לעצמנו ועכשיו הגיע הזמן להתעורר.

Gilliana

New member
האמת היא שזה מאד פשוט

אולמרט נוכל ומאפיונר - ובסופו של דבר הכל התפוצץ לו בפרצוף, וזה לא שהדברים לא היו ידועים קודם לכן, פשוט עכשיו הם סוף סוף יוצאים באופן רשמי. לנו נותר רק לקוות שהוא לא יצליח להתחמק וכי כתב אישום נגדו יוגש במהרה, בקרוב, בימינו אמן. שום ימין קיצוני ושום קונספירציה - הקונספירטוטר היחיד בסיפור הזה, הוא אולמרט בכבודו ובעצמו.

סליידר

New member
משהו שמאוד הצחיק אותי בעיתון שלשום

בעיתון 24 דקות של הרכבת, נכתב על הקלטת מזל טוב ששלח אולמרט לטלנסקי לכתוב יום הולדתו ה-70. פורסמה תמונה שמראים את אולמרט לפני מספר שנים עם הכתובית למטה "מוישה, אני אוהב אותך....". ובכללי בקלטת הוא אומר ש"שווה להיות חבר שלך, אתה נותן יותר ממה שאתה מקבל" וכאלה. איך שהעיתון הצהוב הזה מפרסם דברים, זה פשוט מדהים איך אפשר להיות כל כך חד ופוגע. אני לא יודע את אמיתות הדברים, אני מניח שהם נכונים, אבל ההצגה של העניין כל כך חדה. אגב, עוד משהו מצחיק שהיה אתמול: נכתב על אדם מנתניה שהלך למועדון סאדו-מאזו, והמארחת שם החלה להכות אותו, מן הסתם - אז הוא הכה אותה בחזרה! כנראה שלא הבין את הענין. לאחר מכן בתחנת המשטרה הוא אמר "היא הרביצה לי, אז החזרתי".

slallum

New member
24 דקות

עיתון מדהים. במודיעין הישראלי אנחנו מסתכלים על מה שכתוב בעיתון 24 דקות, ומתכננים את היום שלנו לפי זה. זה המקור הכי טוב שלנו למודיעין, ללא ספק.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני בכלל חשבתי שהם מתחילים את היום עם טלפון לברי חמיש בקנדה...

ובקשר לקונספירציה

לפני כמה דקות כשניסיתי לשלוח את ההודעה , אחרי שלחצתי על "שלח" היא התעכבה לדקות על המסך, וכאשר סוף סוף זזה קבלתי הודעה מצוות תפוז שלא ניתן לקלוט אותה בפורום שלכם (אני לא זוכרת את הניסוח המדויק). הצלחתי לשלוח אותה רק בניסיון השני. צנזורה?

למעלה