קונספירציית מיחזור הפחיות

Zippoman

New member
קונספירציית מיחזור הפחיות

תגידו, מתי פעם האחרונה שילמו לכם בשביל זבל, הא? ומתי פעם אחרונה מישהו שילם לכם בשביל פרט שולי כמו איכות הסביבה שממש לא מעניין אותו בתכלס, ועוד בישראל או שיש משהו בפחיות שהם רוצים משהו שלכם שאתם משאירים עליהן, טביעות אצבעות? לא... אני מדבר על די.אנ.איי, הדיאנאיי שאפשר להוציא מהשאריות רוק שאנחנו משאירים בכל שלוק תמים שאנחנו לוקחים מהמשקה שלנו וחושבים כמה העולם יפה וכמה נחמד שהציפורים מצייצות ככה, ואז אנחנו חושבים "איזה סבבה, אני גם אקבל 25 אגורות, איזה כיף, ואז אני אוכל לקנות עוד פחית! איזה כיף לי!" ועכשיו אתם שואלים מה לעזזאל יש למשרד איכות הסביבה לעשות עם די.אנ.איי שלנו? שאלה טובה לא יודע, אולי אתם יודעים...?

Bassman

New member
לא יודע...

אבל אספתי עם שני חברים 400 פחיות וקיבלנו 100 שקל!!!!!!!!!!!!!!

evan

New member
תגיד לי משהו. .

אם אכן החזרת אותן בבת אחת למישהו. מי לקח ממך ארבע מאות פחיות ? ?

keren4u

New member
שטויות

העלו את המחירים ב25 אגורות וכשמחזירים מקבלים חזרה על זה יאמר פיקדון

דניס3

New member
הרעיון שמאחורי המיחזור

אולי זיפומן מרגיש קצת פרנואידי? לא כל העולם נגדך! בעצם הוא לטובתך... כל עניין המיחזור הוא לאפשר לך לילדך לנכדיך לנכדיהם וכו´ להמשיך לחיות על הכדור הזה. אני לא חושבת שמשרד איכות הסביבה הוקם על מנת לבדוק דגימות רוק מ100000 פחיות כל שבוע! אני קוראת לכולם להמשיך למחזר, ואם אתם לא עושים את זה עדיין, כדאי שתתחילו, לטובתכם!

פירס

New member
האמת שמאחורי המיחזור

האם את באמת חושבת שיש חור באוזון רק בגלל פחמן דו חמצני ושאר השטויות שאנחנו משתמשים בהם? ברור שלא! מתי גילו את החור באוזון? באותה שנה שבה נחתה החללית ברוזוול וקרעה את האוזון!!! האם הקימו את השב"כ רק כדי שהוא יבדוק 100000 מחבלים פוטנציילים בשבוע? האם הקימו את חברת הטלפונים כדי שהיא תבדוק 100000 שיחות ביום? כן! כן! כן! כן!!!!!! אז למה שלא יקימו משרד שיבדוק 100000 דגימות רוק בשבוע?????????? ב בו בור בורו בורוע בורועמ בורועמה בורועמהא בורוועמהאר בורועמהארץ מבני ברק

דנה^^

New member
הממ....

אולי אם היו טורחים לשים פחי מחזור אנשים היו זורקים את הפחיות לפחי מחזור.. אצלנו הפיקדון הזה שווה לכלום חוץ מ25- אג´ :)

למעלה