קונספירציית ערפאת

ofer15

New member
קונספירציית ערפאת

שמעתי כבר מכמה אנשים על קונספירציית ערפאת שלפיה ערפאת הוא בעצם סוכן של המוסד, או של השב"כ. הם מבססים את זה על העובדה שערפאת הצליח להתחמק מכל נסיונות ההתנקשות בו, בין אם מצידנו ובין אם מצד הסורים, הירדנים, המצרים וכל שאר החברה פשוט מפני שדאגו ליידע אותו מבעוד מועד. למשל בביירות הוא ניצל מנסיון התנקשות כשכמה דקות לפני עזב איזה מקום שבו עמדו להתנקש בו. אני לא חושב שזה נכון אבל זה חומר למחשבה.

חזיר בר

New member
הוא לא יכול להיות סוכן

כי באופן קבוע הוא פועל נגד האינטרסים של מדינת ישראל. אז מה הרעיון בדיוק? לבסס קונספירציה על זה שהוא ניצל מנסיונות התנקשות זה כמו לבסס תיאוריה שביצים הן בעצם כוכבי לכת מגלקסיה רחוקה שנפלו על כדור הארץ בטעות.

TomerZimmermann

New member
says who?

כוכב הלכת שלנו הוא קליפת אדמה שבתוכה יש חומרים שונים (אדמה, ברזלים, מגמה ועוד). כוכב לכת אחר מורכב מרכיבים שונים, וישנם גם כוכבי לכת המורכבים מגזים. בכלליות, אפשר להגיד שהמשותף לכוכבי הלכת שידועים לנו הם צורתם המעגלית-אלפיסית והעובדה שהם לרוב מורכבים מכמה שכבות (על פי כדור הארץ) : שכבה חיצונית - פני האדמה, שכבה פנימית - אדמה, ברזל, ווטאבר, ושכבה פנימית - מגמה. נקח לרגע ביצה רגילה, היא מורכבת כך : קליפה, חלבון, חלמון. בדיוק שלושת השכבות המינימליות בכל כוכב לכת. נוסיף לכך את העובדה שביצה היא מעגלית-אלפיסית, ובנוסף לא ידוע לנו מאיפה הגיעו הביצים* ואפשר להסיק רק דבר אחד :ביצים הן בעצם כוכבי לכת שנפלו על כדור הארץ * הביצים הגיעו מהתרנגולת אתם אומרים? ומאיפה הגיעה התרנגולת?

TomerZimmermann

New member
says who?

כוכב הלכת שלנו הוא קליפת אדמה שבתוכה יש חומרים שונים (אדמה, ברזלים, מגמה ועוד). כוכב לכת אחר מורכב מרכיבים שונים, וישנם גם כוכבי לכת המורכבים מגזים. בכלליות, אפשר להגיד שהמשותף לכוכבי הלכת שידועים לנו הם צורתם המעגלית-אלפיסית והעובדה שהם לרוב מורכבים מכמה שכבות (על פי כדור הארץ) : שכבה חיצונית - פני האדמה, שכבה פנימית - אדמה, ברזל, ווטאבר, ושכבה פנימית - מגמה. נקח לרגע ביצה רגילה, היא מורכבת כך : קליפה, חלבון, חלמון. בדיוק שלושת השכבות המינימליות בכל כוכב לכת. נוסיף לכך את העובדה שביצה היא מעגלית-אלפיסית, ובנוסף לא ידוע לנו מאיפה הגיעו הביצים* ואפשר להסיק רק דבר אחד :ביצים הן בעצם כוכבי לכת שנפלו על כדור הארץ * הביצים הגיעו מהתרנגולת אתם אומרים? ומאיפה הגיעה התרנגולת?

חזיר בר

New member
נחמד,אבל

אתה בעצם הוכחת את הנקודה שלי, כל דבר אפשר בצורה מופרכת אפשר לקשר לדבר אחר, זה לא הופך אותו לקרוב יותר לאמת.

TomerZimmermann

New member
my point exactly

רצית תיאוריה, המצאתי לך אחת.... :) always at your service על מנת להוכיח שכל תיאוריה היא נכונה (או בעצם לא נכונה). או משהו כזה... אין לי מושג מה אני בעצם רוצה להגיד

rami052

New member
תעלומת הביצה והתרנגולת../images/Emo42.gif

בהתייחס לתיאוריה המשכנעת שביצים הם בעצם כוכבי לכת שמסיבה כלשהי התנתקו מדגירתה של מטילתם, ניתן להניח שאי שם בחלל יש איזה תרנגולת עצומה שמחפשת אותנו, את כדור הארץ-הביצה שאבדה לה... אני מקווה שאם וכאשר היא תמצא אותנו ותדגור עלינו, יצא החוצה משהו יותר טוב...
יואאאאוווו, איזה סירחון.... מישהו פה בפורום הפליץ????? או שזה פשוט תחת של תרנגולת ?????.

למעלה