קונספירצית אלוהים ושות´

קונספירצית אלוהים ושות´

שתי שאלות חשובות שהן הבסיס לתאוריה על הקונספירציה של אלוהים, ובניו המנופים. קודם כל הקדמה. כולכם יודעים מה זה מנוף. נכון? זה מעין כלי אימתני שעשוי מהיסוד מנוף (HOY בטבלאת היסודות), שעומד ליד אתרי "בניה" בד"כ. ובכן. שמתם לב שליד כל מנוף יש מבנה שאמור להיות ב"בניה"? אולם, בעצם, הוא בהריסה! הם רק רוצים שנחשוב שהם "בונים" אותו!!! (זו הייתה השאלה הראשונה) למה למקרר, שמטרתו קירור דברים, קוראים מקרר, בעוד שלתנור, שאמור לחמם דברים, לא קוראים מחמם?! (זו אגב השאלה השניה) הלאה. נניח, לשם הבנת התאוריה, שהקונספירציה היא של אלוהים, בניו המנופים והמשת"פים המחממים והמקררים (מחמם! לא תנור!!!). נשמע לכם מופרך??? אז מה!? גם התאוריות של פרויד/אריסטו נשמעו מופרכות... בזמנו... בדיעבד מתברר שהם די צדקו לא?! תנו לי הזדמנות!!!! מטרת הקונספירציה, היא כמובן להשתלט על העולם. חברתי לידי, שאת שמה אין לומר בקול, (לא מצאתי שם נקבי לחברה דמיונית), שואלת: אבל איך בעזרת בילבולנו והסחת דעתנו ניתן להשתלט על העולם?! אם כך, אשיב לה. (מסתכלת על יונה דמיונה מזוית עינייה בחיוך וחיבה) הרי מטרתה של כל קונספרציה, היא להשתלט על העולם (ע"ע פינקי והמוח). ישנן דרכים רבות ומגוונות ואפילו משונות לעשות כן. המקררים והמחממים עושים זאת בעזרת הסחת דעתנו. הם מבלבלים אותנו ע"י הקניית שמות לא נכונים לעצמם. חוצפה. כל זה על מנת שיהיה למנופים זמן להשמיד את העולם בזמן שאנחנו עסוקים בחשיבה על משמעות השם תנור. אגב, אלוהים לא מרוצה מאיתנו אז הוא רוצה להשמיד את העולם ולבנות כאן קניון במקום. לפחות שיהיה רווחי. טוב אני מחפשת נקודה בכל ההודעה שכתבתי, ופשוט לא מוצאת. לכל מי שהמשיך איתי עד כאן והיה לו מעניין וחיפש נקודה... אני מתנצלת. אבל אין. אממ... תשמרו על עצמכם

חזיר בר

New member
תיאוריה מרתקת

אבל בגלל שעיינתי קלות בכרטיסך האישי וגיליתי שפורום תיכוניסטים הקדים אותנו בקבלת התיאוריה שלך. עד שאנחנו לא מקבלים את מקומנו הראוי בשליחת ההודעות אני לא מסכים להגיב בצורה ראויה.

ובכן, אני עובדת על שידרוג.

אז בקרוב אעלה גירסא יותר מענינת, מסודרת והגיונית של התאוריה. ואתם תקבלו את הגירסא ראשונים. איך הדבר?

נהדר../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

פשוט נהדר. אהבתי.

IC4

New member
מה יש לך נגד מנופים?

אני יותר שונא כלי רכב אימתניים שלדעתי מטרתם היא לשוט ברחוב וכמו משטרת גסטפו של ה´ מחסלת את מי שלא מוצא כן בעיניו. כלומר מי שנוסע לאט מדי למה דווקא לאט מדי ? הרי מי שנוסע במהירות מופרזת הוא זה שחוטא אתם שואלים? כי מי שנוסע לאט הוא כאילו מנסה לשמור על פרופיל נמוך, יעני הוא יודע שהוא חוטא ובנאדם רשע, אז הוא מנסה לשחק אותה איש זהיר. מי שנוסע מהר יודע שאין שום דבר על המצפון שלו - כל עוד הוא גם יודע שיש משהו על הכביש - ולכן הוא מרגיש חופשי להנות מהאצה מופרזת. "נוסטלגיה זה כבר לא מה שהיה פעם"
אהבתי

למעלה