קונספירצית אנדרוג´יניות של LOVE_ASP

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
קונספירצית אנדרוג´יניות של LOVE_ASP

כפי שניתן להבחין בהודעה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=21&msgid=2073207 love_asp הוא אישה אם לצטט: "אבל אני עובדת על זה. אני מתכננת לעשות פירוש לכל הסרט, אני רואה את הסרט, כותבת בעברית כל מילה ומוסיפה פירושים" אך הפלא ופלא בהודעה אחרת שקישורה הוא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=21&msgid=2076975 ניתן להבחין כי היא בעצם איש אם לצטט גם כאן: "אני מסודר. אני הולך לישון עכשיו " IC4´s believe it or not :)

love_asp

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo106.gif

חיכיתי לראות מי יהיה הראשון שיעלה על זה. יפה! אני מדבר לפעמים בלשון נקבה ולפעמים בלשון זכר. אמנם לא התכוונתי שתגיע לחשוב שאני אנדרוגינוס (אתה כנראה רואה יותר מדי ריפלי´ס-ביליב-איט-אור-נוט), התכוונתי שתחשבו שאני לא בטוח לגבי הזהות המינית שלי , וזאת כדי להשיג כמה דברים: 1. להראות שזה ממש לא משנה אם אני בן או בת לצורך הדיונים שלנו. (מסקנה שכבר הגעתם אליה בהתחלה, כנ"ל לגבי גיל). 2. לראות אם אתם שמים לב לתוכן המדויק של ההודעות. ובכן - אתם שמים לב, כמו שצריך!
3. לתת לכם מרגע זה ואילך להחליט אם אני זכר או נקבה. ככה אני נשארת מסתורית, ויש עוד משהו מענין להעלות עליו תיאוריות. בהצלחה!

RedStorm

New member
בדיוק עליתי על זה עכשיו...ו

ואמרתי לעצמי .... רגע רגע היית בטוח שהיא בת! ואז ראיתי את ההודעה שלך! בכל מקרה....רעיון נחמד! אצלנו בפורום... אםשר להיות...אתה את אנחנו...הם אני אתם אתה אתן וזה כל מה שאני מכיר האא ושאלה! ....יש פה מישהו ...הוא או היא!שהוא לא מכדור הארץ???רק לידע כללי

badphish

New member
אני לא אמור לדבר על זה

אבל אני לא בדיוק מה שקוראים מהגר חוקי פה בכוכב הזה שלכם יענו דיט באתי לפה כדי להתחיל את הגזע שלי והלהשתלט לכם על העולם אבל המפקדים שלי נורא יתעצבנו שאני אומר לכם אז לא משנה

badphish

New member
ידעתי שלא הייתי צריך להגיד את זה

טוב נו זמ מאוד הגיוני שאני חייזר מי לעזל מאיית פיש עם ph סתם יש לזה סיבה מי שמכיר את הלהקה אבל לא משנה

undertow

New member
אתה לא חייזר אתה רובוט!

כאן המפעיל שלך. יש לך באג בפונקציית האיות. הגע למוסך החללי הקרוב ביותר להמשך טיפול. סוף.

badphish

New member
אתה מנייק!

אוף אני רציתי להגיש עירעור על המנהל המגו´עף שלי טוב עכשיו כבר כבר אי אפשר rjk30097 מסיים שידור לעולם חיצון

למעלה