קונספירצית בגד כפת!!!

• פותח הנושא bwp
  • פורסם בתאריך

bwp

Member
קונספירצית בגד כפת!!!

מה הקטע שלא יהיה דגש בבגד כפת באמצע מילה? רק בראש מילה? ולמה הן מקבלות דגש קל? מה הקיפוח כאן בשפה העברית? ובכלל, גם ככה בימינו לא שומעים את הדגש ב-ד , ג, ת , אז מה הקטע?! לדעתי זה שונאי בגד כפת, או האותיות האחרות באלף בית העברי הקדום. לדעתי היו 22 אנשים מיוחדים שהמציאו את השפה העברית ובגד כפת היו די דפוקים, מהפריקים המסטולים האלה שלא עושים כלום ולא היה אכפת להם מה יקרה איתם

srullli

New member
כל השפה הזאת והדקויות האלו לא

יעילות..... תראה באילו שפות מוזרות ומתוחכמות אנשים מדברים כאן בפורומים...... וכמשל לדברי , המילה : בצפר ! אינדיד :)

srullli

New member
דרך אגב

יש בעיר מגוריי חנות בגדים שנקראת "בגד כפת" !! כן ! כן !

TomerZimmermann

New member
אם רק לא הייתי נשבע..

וואלה? מעולם לא חשבתי על זה ככה. האמת היא שהייתי עוזר לך לפתח את התיאוריה כי זו נשמעת כמו קונספירציה עצומה שמעורבים בה אנשים בדרגים הבכירים אבל... (כמה שזה ברור) אני נשבעתי לא להתעמק יותר בלשון! כן כן, ביום בו קיבלתי את התוצאות בגרות שלי וגיליתי שעברתי נשבעתי שאני לעולם לא אחשוב על יותר ולכן אני משאיר אותך לבד במערכה (או שאולי יש עוד כמה מטורפים שזה נשמע להם קונספרציה עצומה). תהנה!!! אם רק לא הייתי נשבע... זה יכל להיות גדול!

RedStorm

New member
אני איתך

נשבעתי אמונים לכת שונאי לשון גמרתי בגרות - גמרתי לשון

bwp

Member
אני לא נשבעתי את זה

כאילו אתה לא יודע מה יקרה בחיים, ואולי זה כן יהיה חשוב ותצטרך להתעמק בזה ויהיה כיף כמו כאן(ד"א הקונספירציה הזו שהמצאתי היא ממש תקועה מהתחת). בכל אופן, אני די נשבעתי לא לגעת במתמטיקה-כימיה-פיזיקה שאני אסיים תיכון, יעני , לא ללמוד את זה באוניברסיטה וכזה, כי די נשבר לי בנתיים מזה

למעלה