קונספירצית בי"ס

יונת ש.

New member
קונספירצית בי"ס

שלום לכולם, ראיתי שדיברתם על הרשימה שכתבתי פעם להשתחרר מהמסגרת. אם זה היה מעניין, אז הנה עוד כמה דברים על בי"ס ועל איך שהוא עובד עלינו ויוצר את המטריקס סביבנו: 1. בית-ספר לצרכנות מספר על איך בי"ס גורם לנו לראות את העולם כדי להסתיר מעינינו את המציאות. (הגישה של איוואן איליץ´ - ומי שרוצה דברים יותר קיצוניים שיקרא את איליץ´ עצמו.) 2. עזבו אותי מבי"ס זה אוסף קטעים מדיונים על עזיבת בי"ס ועל מסגרות. חלק מהמשתתפים הם אנשי חינוך מדופלמים, ומסתבר שהדעות שלהם קרובות למדי לשלי. 3. הספר The Teenage Liberation Handbook של Grace Llewellyn מומלץ לכל מי שרוצה להשתחרר מהמסגרת בעצמו (גם אם אתם כבר לא בבי"ס). 4. ציטוט של ג´והן הולט (איש חינוך אמריקאי): "הבירוקרטיה המודרנית -- מפעלים, משרדים, מערכות מסחר, בתי-חולים, בתי-ספר וכו´ -- היא מכונה שרכיביה הם אנשים. התפקיד של בתי-הספר הוא להפוך ילדים לאנשים שיכולים ומוכנים לעבוד בתור רכיבים במכונה, ושקשה להם אפילו לדמיין שיש דרך אחרת." מקווה שתמצאו בזה ענין.

IC4

New member
לכבוד הוא לנו שאת מתארחת בפורום :)

הודעתך היא מאד באוירת FUCK THE SYSTEM או אם להיות מתורבתים יותר - ANOTHER BRICK IN THE WALL

RedStorm

New member
אין לי כבר מה להוסיף.....

אבל אני שמח ששאת פה.... כולנו שקטים סביב המדורה כאת מספרת לנו את סיפורי הגבורה שלך

למעלה