קונספירצית הפיסטוקים

קונספירצית הפיסטוקים../images/Emo67.gif

הנה אני, בחורה פשוטה, יושבת לה עם כמה פיסטורים, מתחילה לפצח, ופשוט לא יכולה להפסיק!! זה כל-כך טעים שבא לי עוד ועוד! אני אומרת שהינדסו את הפיסטוקים ככה, שיהיו לי כל-כך טעימים שאני לא יכולה להפסיק, ואז אני צריכה ללכת לקנות עוד ועוד..

A.L (boy)

New member
הייתי משכלל את זה ../images/Emo124.gif

למרות שאני מאמין שמישהו כבר עלה על זה לפני... - שמתם לב שבכל חבילת פיסטוקים שווה - 10% מהם לפחות, סגורים! (ואני כבר לא מדבר על הריקים, שזה בכלל תחכום מעבדתי הנעשה בקפידה ובזהירות יתר משהיו חומר רדיואקטיבי ב"הפריצה לאלקטרז"). רבותיי, אנחנו לא מקבלים את התמורה המלאה לכספנו, ונאלצים למשכן מעות נוספות על מנת לזכות בחבילץ פיסטוקים נוספת שתמלא את המחסור. קונספירציה או לא, אני מתאר לעצמי שהיא קשורה באיזושהי דרך למשתילי הגרעין השרוף (נו, זה שמקלקל לכם את כל הטעם ועושה לכם מר ומגעיל בפה) בכל חבילת גרעינים סטנדרטית. נקמתם של הפיצוחיונרים? אמממ... הייתי הולך יותר על עבודה בעיניים. או יותר נכון - בשיניים...

A.L (boy)

New member
רגע!!! עליתי על משהו נוסף

מסתבר שההודעה הקודמת שלי לא התייחסה לחלק נכבד מהאוכלוסייה ה"אנחנו לא פראיירים" ישראלית, שמקפידה להילחם בתופעה ומפצחת בקלות דעת את הפיסטוקים הסגורים. אהא! ואיפה רופאי השיניים בכל העיניין הזה..? כן, כן, סופסוף הגענו אליכם רופאי "סתימה בשן הטוחנת רק 200 שקל" השיניים. קנונייתם של רופאי השיניים בשיתוף יצרני הפיסטוקים, הנועדה להעשיר את כיסם של עוסקיי מלאכת הפה (משני הכיוונים), גוזלת את כספי הציבור, ויוצרת יחסים רעים בין מארחים ואורחים הודות לתקריות מביכות של שיניים שבורות. בואו כולנו נקווה, שחנן עזרן קורא את ההודעה (כי אצל רפי לא נכנסת כתבה שאין בה עירום או קצת ידיים שלוחות).

סליידר

New member
ועוד קונספירציה!

חפשו בשוק באלניה שבטורקיה, את הפיסטוקים שלהם. אני מבטיח לכם אם לא טעמתם פיסטוק טורקי, לא טעמתם פיסטוק מעולה. כל כך טעים וממכר. עכשיו, מה הקונספירציה? הפיסטוקים הם לא עגולים כאלה כמו בישראל. הם ארוכים כאלה! כמו ציפורן. אין איך להסביר. השאלה, זה למה למוסלמים יותר ט-עים! (מה???). עזבו, היה משעמם. תתיחסו לזה כאל המלצה. ט-עים (אם לא שמעתם את לירון וקוואמי בגלגל´צ, לא שמעתם תוכנית ראפ ישראלית מימיכם!) !!!

פרח חצות שלי, הכלנית שמתחת לסלעי

פרח סגלגל קטן! שלום לך! שוב צדקת סיסטר!! אכן הפיסטוקים ממכרים למדי, אבל למה את מקפחת כך את הקשיו הגרעינים הפשוטים ושאר פיצוחים למיניהם??? אני אישית פיתחתי שיטה נהדרת שלא איכזבה אותי מעולם: רציתי להיגמל ממנהג הפיצוח המגונה, אז פשוט ישבתי וצפיתי בקהל הישראלי הנפלא הפוקד את מגרשי הכדורגל בכל שבת, ישבתי עם שכניי הוולגריים, המפצחים הכרוניים, וכל פעם הבטתי בהם בסלידה, וכך, כמו בניסוי ההתניה של פבלוב, בכל פעם שראיתי אנשים מפצחים פיצוחים להנאתם נמלאתי גועל!!! חלחלה וצמרמורת אחזו בי וחשתי צורך עז לרוץ לשירותים (עם הדלת הפתוחה כמובן - IC4) ולהקיא , כי מיד צצו לנגד עיניי בסלואו מושן אותם אוהדי כדורגל ערסים ברבריים וולגריים עם כרס מכוערת, יושבים צועקים ומקללים 22 אנשים שרודפים אחרי כדור אחד. ומאז, אין לי יותר בעיית התמכרות לפיצוחים - כי אני כבר לא מהמפצחים!!! פרח חצות, אני יודעת שגם את רוכשת שינאה לאנשים כאלו, נסי גם את את השיטה ותראי תוצאות תוך 24 שעות, Or your money back...

ארכנופביה יקרה!!!../images/Emo170.gif

את נשמעת לי בחורה חכמה עם ראש על הכתפיים, את מזכירה לי חברה טובה שלי ששירתה איתי בצבא, כשהיינו יחד קצינות חי"ר בצנחנים, גדוד 890. אחח אלו היו הימים, לא מבוזבזים בתור פקל"שיות באיזה אוגדה נטושה..

פרח חצות חביב

כן גם את נשמעת לי מוכרת.... אחחח הימים היפים בגדוד... אגב, איזה נחמדה את - שמת לי ציור של מרשמלו... אני אוהבת מרשמלו, אבל רק כשהוא צלוי!! ומשום מה לא מרשים לי לשרוף דברים במשרד. אני שואלת אותך - מה זאת אשמתי שבפעם האחרונה שעשיתי על האש על השטיח מקיר לקיר שבאמצע המסדרון בחברת ההיי-טק החביבה בה אני עובדת ארעה תאונה קלה, ונאלצו להחליף את השטיח לאורך כל המסדרון באחר???? אין צדק בעולם!

למעלה