קונספירצית/תיאורית הפטריות מעולםאחר

2B LoOnY

New member
קונספירצית/תיאורית הפטריות מעולםאחר

הפטריות, אלא שאנחנו אוכלים, אז יש לךי משהו בטח כבר ידוע, אבל פחות ידוע מהפירמידות במצרים החלבונים שבפטריות השדה (לא אלא שעל הרגלים שלנו), הם לא חלבונים שמתאימים לגוף שלנו- הגוף שלנו לא מפרק אותם, לא יכול לפרק, ולא משתמש בהם אין להם שום ערך בשבילנו, חוץ מטעם בזמן הארוחה אז מה אתם חושבים על זה,שזה בכלל צמח מעולם של יצורים ביולוגיים לא מהעולם הזה (יאנו חייזרים)??? כי הרי זה לא מתפרק גם לא בגוף של אף חיה על כדוה"א, אז למה זה בעצם פה???

Alinush182*

New member
לפי דעתי........

פעם הפטריות כן התפרקו בגוף האדם/החיה אבל כתוצאה מהסתגלות לסביבה ורצון להשאר בחיים הרי יש שני אלמנטים עיקריים שעליהם מבוססים חיי בני האדם/חיות/צמחים אלמנט ההשרדות ואלמנט ההתרבות..... ומן הסתם הפטריות לא רצו להיכחד ועם הזמן פיתחו שיטה לא להתפרק בגוף האדם אולי הם חשבו שזה יציל אותם ממוות? כנראה שלא חשבו מספיק.....
אלינה

RedStorm

New member
??באמת??אמממ

דבר ראשון אני מפחד מפטריות ואני לא אוכל פטריות...! דבר שני...באמת הגוף שלנו לא יכול לפרק את הפיטריות? אני לא מבין...! זה המאכל היחיד בעולם ששהגוף לא יכול לפרק?

Alinush182*

New member
גם אני אוכלת פטריות....

הייתה לי טראומת ילדות עם הפיטריות..... ואני שונאת את הטעם שלהם!!!!
אלינה

צוחה

New member
לא רק פטריות אלא גם................

מסטיק ! הגוף לא יכול לפרק מסטיקים אם אתה בולע מסטיק אז יקח לגוף 7 שנים להוציא אותו מהמערכת שלו (out of its system)

2B LoOnY

New member
ת´אמת

שזה לא ממש יציל אותם... תחשבי על זה, זב לא שאת לא יכולה לאכול, זה שזה פשוט לא שווה כלום ופעם, ממזמן, לפי התיאוריה שלך כשהפטריות השתנו, אז האדם לא היה חכם מספיק לעסוק בביולוגיה ולגלות שהפטריות לא שוות כלום, מה שאומר שהוא כן אכל אותם, מה שאומר- שהפטריות לא השיגו מה שהם רצו- שזה שלא יאכלו אותם!!! חוץ מזה, אם זה באמת היה עובד ואף אחד לא היה אוכל אותם, אז היה פיצוץ אולוסים שהיה גורם לזה שרוב הפטריות "ימותו" (ה"ימותו" של הצמחים)- ואז, שוב זה לא היה עוזר. זה כמו במודל של החיידקים בצלחת פטרי- אחרי כמה זמן שיש לחיידקים מזון, הם מתרבים ומתרבים עד שאין מקום לכולם ואז רובם מתים אז אני חושבת שאני אחזור לסברה הישנה שלי- מקור הפטריות הוא מכוכב אחד חייזרים (אולי אלו שהיו האלוהים של בני ישראל ו/ שבנו את הפירמידות) הביאו אותם מהכוכב שלהם, ולהם זה כן היה שווה משהו בגוף!!!

Alinush182*

New member
בהחלט יכול להיות.........

מישהו אולי יודע מתי התחילו לגדול הפטריות????? זה יכול ממש לעזור.......
אלינה

למעלה