קונספי קונספי קונספירציה

rshilkrot

New member
קונספי קונספי קונספירציה

דמו דמו דמוקרטיה! הקונספירציה הגדולה ביותר בהיסטוריה! דמוקרטיה היא שלטון הרוב על המיעוט, ולמעשה יוצרת סתירה פנימית בהוויתה. ניקח את הדומא הטובה (והטחונה) מכולן - גרמניה של שנות השלושים. בה הרוב במדינה החליט מתוקף הדמוקרטיה כי צריך לבצע רצח עם. וכולם יודעים שעם הרוב לא מתווכחים - לא מתווכחים אז עושים. אבל -- הרוב הושג, לא מפני שהיה קונצנסוס (עדיין) על כל האמנה הנאצית וכולם ידעו שחייבים לטהר את הגזע, וחייבים להיות אמפריה וחייבים וחייבים... הרוב הושג בעזרת מערכת בחירות שטופה בתעמולת-הסתה, ודי הרבה שחיתות... דמוקרטיה היא המציאות המדומה שנמתחה בפניכם כדי להסתיר ממכם את האמת. You´ve been living in a dream world, Neo. כל דמוקרטיה (איפלו ששומרים עליה בדקדוק כמו בארה"ב) היא זיוף. המצב בארה"ב הוא ממש מצחיק. בשביל להשתין ברחוב אתה צריך עו"ד למקרה שבטעות אתה רומס על אחת הזכויות של האנשים שנטרבים מהשתינה. כל מהלך שקורה במדינה מתוקנת הוא תוצר של שחיתות, קומבינה ומהלכים שנסגרים מתחת לשולחן. אתם לא חופשיים (וכנראה גם אף פעם לא תהיו) - אתם עבדים לעצם הדמוקרטיה שמגדירה את החופש שלכם. Wake Up...

rodney

New member
תגובה

לגבי החלטת הרוב על השמדת העם היהודי בגרמניה : זה לא קרה כי בתקופה שהיטלר עלה לשלטון הוא לא שיחרר כוונות זדון כאלה נגד היהודים אלה רק לאחר שהשטלט על השלטון ולקח את כל הסמכויות. לדעתי מה שמבדיל את האדם מבעלי חיים נחותים אחרים הוא הצורך של האדם ליצור מעמדות של שליט נשלט ומה שבינהם והדמוקרטיה היא רק אמצעי , אני לא מאמין שיש אנרכיה מלאה כי תמיד יהיו נורמות חברתיות ודברים אחרים שיגבילו במידה קטנה את החופש לעשות מה שאתה רוצה. הדמוקרטיה היא לא עולם מזוייף כי היא לא עולם היא רק דרך להשקיט את הצורך הנ"ל. תהיו בריאים

IC4

New member
freedom? u call -THIS- freedom?

all i ever do is what HE TELLS me to do אני גם פעם חשבתי על כל הקטע הזה שאנחנו בעצם כובלים את עצמנו בתוך כבלי מי ששיחרר אותנו כלומר ווהווו יש לנו חופש ! ועושים כל מה שאפשר עם החופש הזה כדי לחנוק אותו הרי אף אחד מאיתנו לא חי באופן חופשי [אגב ראיתם אתמול או בכלל "רדיו חזק" עם כריסטיאן סלייטר?...] הענין שאני חושב עליו בדמוקרטיה הוא שיש לנו החופש לבחור מה לעשות עם הדמוקרטיה ולכן הדמוקרטיה בגרמניה באופן תאורטי (בלבד) היתה נפלאה כי היא איפשרה לדעה השולטת בעם להיבחר ולהעשות כמובן שכל מה שקרה בתקופה ההיא רק מוכיח שהדמוקרטיה יכולה להיות מסוכנת מאד, שכן אתה בוחר מנהיג והמנהיג מאז שנבחר עושה כרצונו. מצב הפוך מאז קיים כאן ועכשיו, אריאל שרון שעושה הכל כדי לא לעשות כלום איך שזה נראה לי. יושב בצד ומאונן ונותן לשני העמים להמשיך לסבול. אגב, חשבתי שגורילות ואריות וכל מיני חיות שכאלה יש להן תרבות של שליט החבורה :) איננו היחידים.

RedStorm

New member
בגלל שהיה לי מבחן על זה .....

לא מזמן אני אתן לכם כמה פיסות מידע שיצא לי להבין רפובלירת ויימאר קמה לאחר מלחמת נעולם ה1 והיא הייתה דמוקרטית מאודדדדדד ממש לא מהעולם הזה אחת הדמוקרטיות ביותר שהיו באותם זמנים בכל מקרה בחוקה הדמוקרטית שלה היו סעיפים שמגנים על האזרח , חופש ביטוי,והפרדת רשויות (שופטת , מבצעת) וכו´ וכו´ אבל !!! (תופים) היה את סעיף 18 אם אני לא טועה שנקרא סעיף !ההתאבדות! של רפובליקת וייאמר שלפיו הנשיא יכול להכריז על מצב חרום הנמשך זמן לא מוגבל ובו הוא יכול לבטל את הפרדת הרשויות ולשלול זכויות אזרחים ובכלליות בזכות סעיפון בחוקה זה הצליח היטלר להשתנרר להמעמדו הגבוהה בגרמניה אם טעיתי אז סליחה ליאורה תקנו אותי

חזיר בר

New member
לא בדיוק

מצב חירום לחצי שנה בלבד,היטלר האריך את זה לתמיד, רק לידע כללי,מדינת ישראל נמצאת תחת הסעיף של מצב חירום מאז יום הקמתה.

Zoko El Loco

New member
תגוביישן

לדמוקרטיה (בריאה, לא מה שיש לנו כאן היום) מתלווה מערכת משפטית שנותנת תוקף חוקי או מוסרי או משזהלאיהיה לחוקים המשפטיים. לכל תוקף כזה יש רקע ותקדימים משפטיים קודמים, כך שאפילו אם יבוא כאן קונצנסוס של דבילים שטוענים להרוג את כל הפנאטים או משהו כזה, עדיין המערכת המשפטית, במדינת חוק, לא תאשר חוק שמאשר להרוג את כל הפנאטים, מאחר שיש תקדים לרצח עם(ע"ע : שואה). הבעסה בעניין היא שהאוכלוסיה כאן אינה בוגרת מספיק כדי לחשוב טרם פעולה, ויש לנו רק קצת זמן עד שמישהו יבוא ויאמר קדיש עלינו. יום טוב ומלחמה נעימה.

Zoko El Loco

New member
מה ששכחתי להוסיף...

זה שמערכת המשפטית של ישראל כל כך מלאה בקקי כך שניתן להזניחה ככלב השמירה של הדמוקרטיה, להלן :

אילתושי

New member
קפי קפיטל קפיטליזם

אני לא חושבת שזו הדמוקרטיה כמו שזה קפיטליזם שכל אחד דואג לתחת שלו ואז המון אנשים נדפקים וכל מי שטוב לו ושולט על המדינה (שלנו!) אלה קבוצה קטנה של אנשים שקשורים אחד לשני, "האליטות" יעני. אבל מה אתה מציע במקום דמוקרטיה? אולי אנרכיה? אבל אנרכיה זה דווקא מגניב נורא.

IC4

New member
אנרכיסטים מסיתים את באי הפורום ../images/Emo10.gif

אנרכיה זה מגניב למשך הנגיד חמש שניות הראשונות של זה להרגיש את החופש האבסולוטי :) לנשום את האויר הצח ואז לחטוף איזה משהו מתכתי בראש ולמות כי אין אף אחד שיעצור את מי שיעשה לכם את זה שבמצבנו הנוכחי סביר להניח שזה יהיה פלסטינאי וואי עכשיו שאני חושב על זה אם פתאום היום בשתים עשרה בלילה או נגיד מחר כי כבר עברנו את השעה מחליטים שיש אנרכיה בישראל איזה מלחמה מאגניבה תהיה ממש :) ואני רציני --- אייסי שרואה את החיים כמו סרט

למעלה