קונספריציה ואנחנו חסרי אונים

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
קונספריציה ואנחנו חסרי אונים

[לא קונספריציה דמוית מטריקס] יש מגפה/מחלה אנחנו רצים כולנו לקנות את האנטי-מחלה end of story רק שהוירוס נוצר והופץ על ידי מי שירויח אחר כך ממכירת הנוגדנים... ואני מדבר גם על רפואה וגם על וירוסים למחשב (הראשונים מביניהם) וזה לא מושפע מהסרט האיום ונורא MI2 המחשבה הזאת היתה ידועה כבר לפני

leeloo

New member
איתי, ילד שלי מוצלח.. מה נעשה איתך?

רציני אני אבקש מסבתא שלי (למרות שהיא לא פולניה) להכין לך איזה מרק עוף שתרגע קצת... נכון, להיות חולה סאקס, אבל כולם עוברים את זה. זה נפוץ מידי מכדי להיות קוספירציה...חיידקים עפים באוויר... הדבר היחידי שיכול להיות בזה קונספירציה זה שאולי יש אנשים מסוימים, שאינך יודע עליהם, שכל תפקידם הוא להדביק אותך במחלות מעצבנות ומעוררות רחמים ("יצורים אומללים מעוררי רחמים"). נכון יש הרגשה של חוסר אונים, אבל הכל עובר בחיים. איך אומרים בשיר? "אבל עברנו את פרעה (נגיד ש..) נעבור גם את זה". בינתיים אני כאן (וגם דקל) ואני מאחלת לך הרבה איחולי החלמה מהירה, וזה לא חולשה, זה קורה לטובים בינינו, אפילו אבא שלי, שכמעט לעולם לא חולה, חלה לפני שבועיים בשפעת, ואחרי שבוע, עבר. קח קצת וווטימנים, כדורים, תלך לישון הרבה, תאכל מרק עוף, ותרגיש הרבה יותר טוב. והכי חשוב- טייק איט איזי מן! יול קיל יורסלף לייק דאט!

Chot

New member
להיות חולה זה בככלללל לא סאקס

רק אם הבטן כואבת שזה סאקס טיפלה להיות חולה זה כיף ונהההדררר מרק עוף זה נההדרררררר בעיקררררר אם מכינים לי אותו לא מאבקה של סופררררר זה סופררררר

leeloo

New member
לא, אבל אני מכירה כמה שכן....

ובעצם הם נמצאים בכל מקום.. משתעלים ונחנקים כשכל החלונות סגורים בכיתה... יש אחד שכבר עלה על העניין ואמר: "תפתחו את החלונות, אתם מדביקים את כולם!". כן הוא יודע את האמת. הוא סטח גם ביקר כבר מחוץ למטריקס :). בכל מקרה איטי, אל תיקח את זה קשה מידי. גרנטי שזה יעבור. תנצל את זה. אני תמדי אומרת לאמא שלי, כשאני חולה, שאין יל כוח לזוז, ואז היא מציעה לי תה, ואני אומרת לה לא תודה, אבל קולה או מיץ תפוחים (בקרטון בלבד) יהיה נחמד.. ואולי גם תביאי עוד כמה דברים בדרך? אה כן, ותכבי לי את האור כשאת יוצאת, ואני רוצה לישון קצת אז, טוב היום לא נלך לביה"ס. אבל בעצם אתה כבר סיימת, אז לך נשארו יתרונות "ניצול המחלה לטובה". לך על זה.

למעלה