קונספרציה קטנה מאד ...

קונספרציה קטנה מאד ...

קורה לכם בטח לא פעם גם, שאתם מקלידים כתובת אינטרנט ופתאום אתם שמים לב כי כתבתם בטעות בעברית במקום באנגלית... כמה מעצבן. אז אתמול הקשתי בטעות את הכתובת של תפוז ( אני מקיש רק את האמצע ואז לוחץ Ctrl+Enter וזה מוסיף באופן אוטומתי את ה WWW וה COM ואז אני רק מתקן את הסוף ל co.il ) והכתובת היא כמובן - www.tapuz.com וזה מה שיוצא כשמתבלבלים וכותבים בעברית - www.אשפוז.com נו מה דעתכם? אישפוז???

Master Boo

New member
עוד אחד כזה -

יש לי חבר שקוראים לו טל. הוא רצה לכתוב את השם באנגלית ושכח להעביר את זה לאנגלית... אז במקום TAL, יצא לו אָשַך... באסה רצינית...

S__A

New member
יש עוד כאלו, אני פשוט לא זוכר >>

תן לי כמה זמן לזה .. זה ממש נחמד אגב, אם אתה זה קורה לך הרבה אז יש תוכנה שהופכת את הטקסט היא ממש נחמדה ולא תופסת הרבה משאבי מערכת וכו´ . כתובת : http://www.ecosoft.co.il קוראים לה בילבולון

rshilkrot

New member
זה נראה לי שטיפת מוח

כי בדיעבד אתה כן מסתכל על המקשים כשאתה כותב את TAPUZ, אבל מסתכל רק על האותיות האנגליות... אבל (!!!) אתה רואה גם את האותיות העבריות רק לא שם לב אליהם, וככה נשטף לך המוח לאט לאט... אפשוז אשפוז אשפוז ואז אתה מאשפז את עצמך.

Chot

New member
כן נו

בתחילת השנה שמתי לב לזה, אבל בגלל שזה היה בסביבות החגים ככה התייחסתי לזה בהקשר של אושפיזין.

למעלה