קונספרציות

xcalibur

New member
קונספרציות

ביום שלישי תעלה תוכנית בערוץ 10 שאני מאוד מצפה לה בקוצר רוח: "תיק רצח רבין נפתח". מבלי להכנס לעובי הקורה, אני מהסקפטים הכי גדולים בנוגע לאמיתו של יגאר עמיר כרוצחו של ראש הממשלה ז"ל. מה אתכם? יש דברים בגו? עזוב אותי באמא'שך? איך אתה מעז?

Love Today

New member
אין לי דיעה בנושא

לא חקרתי והתעמקתי בנושא הזה מעולם. האמת, שזה לא כ"כ משנה מי באמת רצח אותו. העובדה היא שרצחו אישיות מאוד משמעותית במדינה ובלאום שלנו, רבין היה אחד האנשים היותר מיוחדים שעם ישראל ידע. למרות שאני ממש נגד המעשים שהוא עשה וההקצנה הפתאומית שלו לשמאל, אני מעריצה ומעריכה אותו כאדם וכמנהיג משכמו ומעלה. גם אריאל שרון [שיזכה לרפואה שלמה, אמן]בעייני דמות להערצה, וגם הוא עשה טעות גורלית שנקראת ההתנתקות, כמו כל ציבור הימנים בישראל שהאמינו בו ובחרו בו ברור שהתאכזבתי אבל עדין אני מרגישה שכאישיות ומנהיג הוא מאוד חסר למדינה, בדיוק כמו יצחק רבין ז"ל. הסוגיה הזו והקונספירציה שמעלים כל פעם מחדש, לא משנה בעייני.. העובדות מדברות בעד עצמן. והכי גרוע שלא משנה איזה קונספירציה יעלו יהודי רצח אותו, שזה בעייני הכי גרוע ומזעזע בסיפור הזה.

xcalibur

New member
אין לך מושג כמה זה משנה מי רצח אותו...

את יודעת מה יקרה אם יגלו בסוף שהיה זה השמאל שרצח את רבין ולא הימין הקיצוני? יש גם מספיק עדויות שפרס עומד מאחורי המזימה הזאת :)

xcalibur

New member
מציע לך קצת להיות פתוח לרעיונות

קרא את הספר "מי רצח את יצחק רבין" ואני זבל אם לא תיפול לך הביצה.

goldy

New member
בהמשך לשורה השניה בהודעתך

אני משתמש בהיגיון. בתור עוסק בטלוויזיה הצלחתי לנתח את השיכתוב שערוץ 2 שידרו. *חייתי* במציאות שרע-בין סידר לנו.

Love Today

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאווווווווו חזק ביותר!! כ"כ ביזארי... נשבעת לך שאם באמת יתברר שזה מישהו מהשמאל זה יהיה אחד הימים היותר מאושרים ומצחיקים בחיי

אני רוצה תשובות

אין לי עניין שהמסקנה תהיה שעמיר לא רצח וכו`, אבל השאלות נוקבות.

אני מאמין שאלו היו חלק מהאליטות שאני מדבר

עליהם בקונספירציות שלי בכל מקרה אני ממש בספק אם זה היה יגאל עמיר

EcstaZ

New member
זה באמת משנה?

כל שנה "מוצאים" איזה משהו חדש על התיק הזה. מה שחשוב זה שהוא נרצח ע"י אדם יהודי, ואת זה אי אפשר לשנות.

אולי דרוזי?

עכשיו כשפסטיבל רבין חוזר כבומרנג, יכול להיות שעדיף להשאיר את המצב ככה

EcstaZ

New member
אולי אתיופי?

כשחושבים על זה, הוא יכול היה להיות מוסתר טוב בחושך. וואו! נראה לי שפענחתי את זה!

EcstaZ

New member
שכנראה ראית יותר מדי

נמלטים, או כל דבר אחר בסגנון

זיקן

New member
מנהל
קונספירציה

זה רוע בהיתגלמותו עושים מזבובים פילים וממציאים כל מיני בולשיטים של דברים שלא היו ולא ניבראו הכל כדי להאכיל את ההמונים בלוקשים. יש עכשיו כל מיני נבואות והבהלות שסוף העולם (האפוקליפסה) מיתקרב וזה צפוי ב21.12.2012 קודם נעבור את זה בשלום אחכ ימציאו כל מיני בולשיטים למה זה לא קרה לכן קונספירציה זה כמו אופיום להמונים ומי שמאמין בזה חי בכל מיני דימיונות ואשליות נוסח "אמרתי לכם" זאת סתם מילה שהמציאו אותה פתאים על מנת לתת לדימיונם חופש. ועוד משהו גדולי הקונספירציות הם אנשים בלי זיין ואימפוטנטים שאין להם משהו אחר לעשות אלא לשוטט בפורומים של תפוז ולזרוע זרעים של טימטום שאפילו טרול היה מיתבייש להישתמש בהם..

זיקן

New member
מנהל
סוף סוף תפסת

אהבל וסריטות זה המוטו שלי והבחורות מתות על זה תעשה פה מישאל את מי יאהבו יותר אותי או אותך הולך גבר?

פנומן 72

New member
הייתי כבר ב"תחרות" הזו

סוקרטס הפסיד אבל עד היום הוא טוען שהוא אלפא מייל. אני לא הולך לעבור את הטיפשות הזו פעם נוספת ועוד בפורום של גברים. גימי א-ברייק ...

זיקן

New member
מנהל
מבטיח לך

שאפסיד בכבוד אם אקבל מיספר תגובות (מבחורות) יותר גדול אפילו ב1 ממך אאזוב את הפורום הזה לשילטונך המלא עם הזנב למטה. אני נותן לך מילת כבוד של גבר הולך?

למעלה