קונספרצייה.למה התוכנית עלולה להסתיים ביום א

klapim

New member
קונספרצייה.למה התוכנית עלולה להסתיים ביום א

הקרוב אם אורטל לא תזכה בחסינות אזי יש סכוי שבעצם התחרות הסתיימה בזכייה של איתן ןדניאל. ועכשיו פירוט קרן וגב הרי לא מהווים קונטרה לזוג של איתן ולדניאל התחרות יכולה להיות אולי בין אורטל לאיתן ודניאל גב ואיתן יכולים להחליט החלטה אסטרטגית ולהדיח את אורטל במידה והיא לא תזכה בחסינות ואז חסל מתח אפשר יהיה להכתיר את איתן ודניאל כזוכים בדור הבא.

klapim

New member
ואו שאני לא הבנתי או את

אני הבנתי שתהייה משימה ואחת תקבל חסינות כל היתר יעמדו להדחה אזי אם אורטל לא תזכה לחסינות היא תועמד להדחה האם אני טועה?

Deacon Frost

New member
לא כולן, רק החמש שקיבלו פחות אס.אמ.אסים.

כלומר, גם במידה ואורטל לא תזכה בחסינות היא לא תמצא את עצמה ברשימת המועמדות להדחה ע"פ הפרסומים של ההצבעות. כנ"ל קרן ודניאל.

אורטל לא תעמוד להדחה, היא חזקה באסמסים וחזקה

באסמסים יותר מהחדשות. אין סיכוי שמור, חן וונינה יקבלו יותר אסמסים ממנה. מי שיודח ביום ראשון, אלו 2 בנות חדשות.

sunflower11

New member
ועוד לאחת מהן יש חסינות. זה עוד יותר מגדיל את

הסיכוי שאורטל תהיה מועמדת. אם לא יסדרו חסינות לקרן, אז הלוואי שהיא תהיה מועמדת. (גם אם היא לא תודח, זה יערער את מעמדה).

sunflower11

New member
ואת זה אני אומרת בגלל שאני בטוחה שיש הטייה

של התוצאות. אחרת בכלל לא הייתי דואגת לאורטל.

Aronsona

New member
תארי לעצמך שמור או ונינה יזכו בחסינות במשימה

נניח מור, ואורטל ודניאל לא יועמדו להדחה בזכות הצבעות הקהל הרי 5 המועמדות הן: קרן, ליהי, אתי, חן וונינה , עכשיו מי השתיים שתודחנה? ונינה ו-? בטוח שחן? אני לא ממש בטוח.

Aronsona

New member
לא נראה לך שזה עשוי להעמיד את גב במערומיו?

אולי ההפקה, לשמור על המתח , תנחה לא להדיח את חן ואז זו ליהי או אתי. תחשבי איזו דינמיקה תקרה ואיזה עניין זה יוסיף אם זו תהיה הדילמה.

קרן כבר יודעת על המשימה לפני כמה ימים

שמעתי אותה מדברת על כך עם ליהי ואולי גם בן, שהמשימה כוללת סרבלים צהובים ואז היא אמרה "שקט אסור לדבר על זה".

sendibar0

New member
אם באמת יהיו סרבלים צהובים

זה שאמרת את זה עכשיו, זאת ההוכחה לקשר שלה עם ההפקה גם בתוך הווילה!

זה מה ששמעתי, אולי בינתיים התכניות השתנו.

ההפקה הזו הרי הוכיחה שהיא שולפת וממציאה כל פעם מחדש, ולא לטובה. בכל מקרה קרן מפורגנת ע"י ההפקה.

למעלה