קונספרציית אלוהים ../images/Emo9.gif
טוב אחרי שקראתי את הדיון שלכם על אלוהים חשבתי על עוד קונספירציה ( טוב לא בדיוק קונספירציה אבל משהו נחמד
). כל דתי שתגידו לו שאין אלוהים יגיד לך מיד, מה פתאום!, אז מי לדעתך ברא את הטבע, ואת בעלי החיים והצמחים וכל הדברים המדהימים שיש בעולם? הרי לא יתכן שכל זה נוצר לבד נכון? זה הרי יותר מדיי מורכב ומדהים כדי שזה יווצר לבד, חייב בטוח להיות אלוהים שיצר את כל זה!!! כלומר הנקודה היא שדבר כל כל מדהים שקיים, חייב להיות מישהו יותר מדהים ממנו שיצור אותו! נכון או שאני טועה? נו אז אלוהים יוצא דופן? לפני אותה גישה, אלוהים הוא הדבר הכי מדהים שיש, יודע הכל, מכיר הכל, עושה הכל, אזז לפי אותה גישה היה חייב להיות מישהו יותר אינטיליגנטי ממנו שיצור אותו לא? כי הרי לפי הגישה הזאת לא יתכן שמשהו כל כך מדהים ומורכב נוצר לבד! מישהו יותר מדהים ממנו היה חייב ליצור אותו מהתחלה! וגם את המישהו הזה מישהו היה צריך ליצור ... וככה בלי סוף! תמיד לפי הגישה הזאת מישהו יותר "גבוה" בהיררכיה היה צריך ליצור אותו! מה אומרים על הסתירה הזאת? התשובה שלי מאד פשוטה, אין אלוהים! לי זה מאד ברור אני לא יודע מה איתכם, אני מאמין באבולוציה, וכן כן, אני מאמין שמוצאנו מהקוף ( לידיעתכם 97% מהגנים שלנו זהים שתי טיפות מים! ). הרבה יותר הגיוני מאשר להאמין באלוהים! ( איך אפשר להאמין בדבר דבילי ופרימיטיווי כל כך?? ). ציצפון.
טוב אחרי שקראתי את הדיון שלכם על אלוהים חשבתי על עוד קונספירציה ( טוב לא בדיוק קונספירציה אבל משהו נחמד
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)