קונספרציית הקבוצה שביקרה את עראפת

ציצפון

New member
קונספרציית הקבוצה שביקרה את עראפת

תגידו באמת נראה לכם שסתם ככה, כל כך בקלות קבוצה של גברים ונשים ניכנסת באין מפריע ללישכתו של עראפת ואף חייל לא מנסה אפילו לחסום אותם בגופו או לפחות לירות גז מדמיע ולפזר אותם לפני שהם ניכנסים?? לדעתי זו קונספרייציה גדולה בתחפושת, לדעתי הם מישלחת סודית מטעם צה"ל והמודיעין של אנשים מחופשים שניכנסו לבדוק מה המצב אצל עראפת בלישכה ואילו בדיקות עושים אנשי עראפת על גופם של הניכנסים קודם שיתחבקו עם עראפת, ומי האנשים שנימצאים איתו בלישכה, לדעתי מה שיקרה בקרוב זה ש"עוד קבוצת אנשים תימהוניים" כזאת תיכנס לביקור אצל עראפת רק שהפעם הם ישלפו אקדחים ואמצעים אחרים מיד עם כניסתם ויוציאו משם את כל ראשי הנחשים שמסתתרים שם יחד עם עראפת. ומה עם עראפת? אותו ( הכלב ) בטח ישאירו לבד בתא שלו. קונספרציה? לדעתי סיכוי גבוהה שכן. ציצפון

ציצפון

New member
למה לא מתייחסים?

כתבתי משהו כל כך משעמם?
ציצפון.

חס ו... לא משעמם!

דווקא נותן נקודה למחשבה... מה כבר אפשר להגיד על זה? יש לך עוד כאלה? BE HAPPY
ד"א- לא תמיד מגיבים כאן, זה לא בגלל שזה משעממם!

rshilkrot

New member
די להיות נאיבים

הקונספירציה המאד חמודה שלך היא רשת המרגלים הסוכנים ואיסוף המודיעין של צה"ל, והיא כבר הרבה מעבר לקונספירציה אתה חושב שמשלחת הרשות הפלסטינית שמגיעה לישראל - לא מביאה אמצעי ציתות, ושידור מידע מודיעני? בטח שכן למה אתה חושב ששגרירות גרמניה נמצאת 50מ´ מהקריה ועוד בבניין גבוהה - לא בשביל לתצפת, להאזין ולרגל? בטח שכן זה לא סוד, כל העולם עושה את זה, ובכל דרך אפשרית, אפילו אם זה אומר להתחפש לשמאלני מניאק בן-זונה בן-עוולה אווז-ביבים לופת-כיורים וצלופח-משתנות. אפילו זה

HFT

New member
אז למה לא מעיפים משם את גרמניה???../images/Emo104.gif

לא היה לי מקום בכותרת

HFT

New member
אתה יכול מאוד להיות....צודק!!!!

וואו! אני לא חשבתי על זה בעצמי...ובד"כ אני חושבת על שטויות כאלו גם כשזה לא נכון. יכול להיות!!! מגניב....

למעלה