קונספ המניאיקים

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
קונספ המניאיקים

מאנ איה קים רוכב אופניים תמים נוסע לו על המדרכה עוצרת ניידת במהרה ועוצרת את הבחור המסכן שלא מבין "מה עשיתי?" האיש דמוי נער שלא פגע באף אחד לא התכוון לפגוע באף אחד וסביר להניח - כל עוד לא היתה קורת שום התרחשות מפתיעה - לא היה פוגע באף אחד נעצר לדיבור עם השוטר(/ים) שנתן לו דו"ח נדמה לי. על נהיגה על מדרכה? אסביר אמנם שאיני מודע לכל המצב כי לא שמעתי כל מילה במילה וגם לא נשארתי עד הסוף לברר מה יקרה. אבל השיחה היתה ארוכה יחסית וגם השוטר דפדף לו ב MANUAL (לדעתי) כדי לדעת איך לקנוס אותו או לברר פרטים על מקרה זה. אבל מה הם רוצים שהוא ינהג על הכביש? דבר שיביא לסיכון פגיעה ברוכב האופניים ובנוסף לזאת יפגע בציבור נוהגי כלי הרכב האוטומטי ע"י שיבוש נסיעתם. אהההה אני לא מבין שוטר ארור שמנסה להרויח עוד איזה שקל על עמלה של תפיסת פושע? מה הדבר הבא? יעצרו אנשים על זה שהם לא מחזיקים תעודת זהות? (שאגב לדעתי דווקא יכול להיות דבר נפלא - כי הרי אם מישהו מטריד אותך ברחוב, אתה רוצה ת´מספר ת.ז. שלו כדי לדעת את מי לתבוע במקום לקוות שאתה זוכר איך הוא נראה ושהמשטרה תגיד לך שהם ינסו לתפוס אותו) עוד אחת נקנסה כי חנתה במקום אסור, המסכנה לא ידעה כי לא ראתה את השלט. תמימות לא תעזור לה! <בכלל אין לי מושג איך לעזלז עלו על רכב חונה במקום כזה מפוקפק> בבריחה מאבסולום נאמר משפט חרוט בזכרוני חפים מפשע נפגעים בגלל הרעיונות של אחרים לגבי מה טוב ורע

rshilkrot

New member
וואי וואי, משטרה צבאית ../images/Emo93.gif

חארות מנייקים זונות בני-עוולה כלבים מוצצי-דם שרלטנים מרעילי-בארות!!!!!!!!!! שימותו כווווווולם!
צ´מעו סיפור: הלכתי לי לתומי ביום חורפי גשום מהתחנה המרכזית בירושלים לעבר תחנת האוטובוס החביבה עליי ביותר, כולי שמח וטוב לב ונחה עליי רוח פואטית. תוך כדי מילמול השיר שהגיתי זה עתה, תופסת בכתפי יד שחומה של מ"צ (ראו רצף קללות לעיל, שיש להגיד כל פעם שיישמע צירוף המילים מ"צ), ומושכת אותי לפינה הקרובה. בעודי בהלם מהצעירות שהפגינה המ"צ (קללות), היא שואלת אותי הצ´ונג: "למה עברת ברמזור-הולכי-רגל אדום?" הווריד.... הווריד כמעט והתפוצץ לי!!!!
ככה, בעודי מגדף ומקלל, היא רשמה לי דו"ח על הליכה ברמזור הולכי רגל אדום! שמיד לאחריו רותקתי ליומיים לבסיס
אקיצר, צריך להעמיד אותם בשורה ולירות בהם כמו
ים

srullli

New member
אני בקושי פגשתי בהם

במהלך השרות. למרות שהם ביקרו פה ושם בבסיס... חשבו שכולנו שם איזה קרימינלים

TomerZimmermann

New member
לא רק בצבא

כמה אנשים שאני מכיר שלי קיבלו בשנים האחרונות קנס של 70 שקל על מעבר באור אדום\לא במעבר חצייה...

למעלה