קונפליקט...

MooN aka asdfgh

New member
קונפליקט...

דיברתי איתכם זה מכבר על סוגיית הניסויים בבע"ח בבי"ס... (אגב, ענבלוש, עדיין לא קיבלתי ממך את מה שעשית...) ולענייננו: בימים אלה ממש אני משתתף בקורס מד"א... מה עלי לעשות אם באחד השיעורים יעשו מולי ניתוח של איזה איבר פנימי של חיה? האם גם במצב כזה עלי לעזוב בסערה את השיעור או שמא עלי לחשוב שכאן לא מדובר בסתם ניסוי לחבורה של מאותגרים בבי"ס אלא בניסוי אמיתי לשם הצלת חיים. מה עלי לעשות?

אל דאגה

תלוי כמובן איזה קורס אתה עושה, אבל ככלל בקורסי-מד"א אין "ניתוח של איזה איבר פנימי". הכי הרבה - יגידו לך להתנשק עם בובת פלסטיק חביבה בשם אֶנִי. ואגב - איך נראה לך שלנתח צפרדע יוכל לעזור לך בהצלת חיים??? אם תלמד רפואה בעתיד - אכן יהיה צורך ללמוד אנטומיה כמו שצריך - ולכן תנתחו בני-אדם לצורך כך. אין שום טעם בקצבות הזו שעושים לכם בבי"ס. לשום מטרה ולשום צורך. (אגב - לגבי מד"א - אני מניח שאתה עושה קורס מע"רים או קורס 22, אם בעתיד תרצה לעשות קורסים מתקדמים יותר: קורס תער"ן, חובשים מלווים, נהגים וכו´ - גם בהם אין ניסויים כמו שתארת. הכי רחוק שהולכים זה להכניס אחד לשני עירויים)

MooN aka asdfgh

New member
הרגעת אותי... אני באמת עושה קורס 60

(קורס מע"רים) ואני כבר שיכור מרוב החומר המחטה האלכוהולי ששמים על הפה של הבובה ואני ממש מתגעגע לחברה שלי כי הדבר היחיד שנישקתי בזמן האחרון הייתה הבובה המכוערת הזו...
בכלל, מי שחושב ללכת לקורס כזה כדאי שיחשוב פעמיים אם הוא באמת רוצה את זה... חוץ מהניתוק החברתי (לא יצאתי ולא אצא כל החופש, וכמובן הפסדתי את המפגש של הפורום) יש עבודה מאד מאד קשה... תסתכלו באיזה שעה קמתי בשביל ללמוד למבחן מחר... ----->

עשיתי את הקורס הזה (קורס 60)

לפחות אצלי בקורס לא היינו צריכים לנתח שומדבר.
ואני מניחה שזה יהיה כך גם אצלכם בקורס. ד"ש לאני המקסימה....היו לי איתה ימים יפים..

princess black

New member
../images/Emo7.gif

לפני איזה חודש הלכתי בהפסקה לכיתה של חברים שלי והם סיפרו לי, בחיוך חולני, שהם ניתחו בשיעור לב של חזיר.. והם הואילו גם להראות לי את הלב הזה... קרוב מידיי לפרצוף. אולי זה לא קשור.. אם כן אז סליחה

enbalush

New member
המייל שלך חסום או משהו?

קיבלתי הודעות שלא קיבלת ממני 2 מיילים ששלחתי... בתרגול מדא אין צורך לעשות נסויים על בע"ח...

למעלה