קונצרטה או רייטלין..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קונצרטה או רייטלין..

זה מה שהנוירולוג ביקש לאשר מהפסיכיאטרית שלי..
בנועף על מה שאני מקבל
רידזין. למוג'ין , ברטוזילאם ...

האישור מהפסיכיאטרית הוא לוודא שלא תחזור לי מחלה ישנה..הצחיק אותי נו...בכל מקרה הבשורה הטובה שאין לי דמנציה.

נקווה זה יעזור...בנתיים גם ממשיך שיקום ..קוגנטיבי תרגילים שונים.

אגב אם אני רוצה איבחון מדוייק להפרעת קשב 3000 ש"ח עלות ..ברמב"ם..אמרתי לא תודה תן טיפול וזהו.

לגבי הטיפול שיניים...קופת חולים לא אישרה את התשלום לבדיקה...
נתנו לי התחייבות לא נכונה אתמול 4 שעות ההית חולים חיכיתי ..בזבוז יום.
עכשיו אני יכול לשלם פרטי 270 ש"ח עלות בדיקה ..אבל אם משרד הבריאות לא יאשר..או קופת חולים תעשה בעיה עם ההרדמה סתם זרקתי כסף..והפרוטה לא מצויה בידי יותר מידי.
כסף הכל כסף..מי שאין לו מזל בזה משול למת ..

טוב נקווה שבית הדין פשיטת רגל משם תבוא בשורה טובה שניה.

ושמצב של הלב בר טיפול ..מחר אדע יותר.

בכל מקרה השתחרר לחץ ומתח וכל זה ממני..עכשיו צריך רק לחפש מה לעשות בחופש מהחוגים....
ואני לא רוצה מועדון אנוש או כדומה..היה לי טוב עם נכים/סטודנטים..יותר.

שניהם קקה הם עלולים להעלות דפיקות וקצב

פעימות לב אם יש לך בעיות לב לא חכם להוסיף אותם תבדוק בגוגל לב וריטלין.

MindfullEye

New member
יש משהו יותר רלוונטי מלומר על משהו שהוא קקה?

כן, זו תרופה שההשפעה שלה על הגוף היא ממריצה, לא יודע אם קרדיולוג או פסיכיאטר יתן לך את המילה האחרונה לגבי כמה מותר לך אם בכלל לקחת את זה.
&nbsp
אבל זה עוזר בחיים בהרבה מטלות מלנקות את הבית ועד לשבת ללמוד משהו כמה שעות. אם אתה מרגיש לא מאורגן, ואתה תופס את עצמך שלומיאל, שכחן, מפוזר - אז הריטלין עוזר עם זה. בסופו של דבר הריטלין עוזר לך, ברמה הקוגנטיבית, לתכנן את סדר הפעולות שלך הרבה יותר נכון ככה שבהמשך תוכל גם לחיות בלי זה בסופו של דבר, כי כמה שפחות תרופות עדיף.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שאלה מסובכת אני רואה

&nbsp
חלק אומרים לי כדאי חלק לא כדאי....ואין לי שמץ ..הרופא נוירולוג צעיר מיהר לקבוע טק טק טק אמרתי לו יא איבני לאט לאט תקרא הכל..לא נראה לי קרא..
&nbsp
מטריד...לכן יש צדק לשאול את הפסיכיאטרית שלחו לה שאילתה כבר ואת הקרדיולוג לא בא לי לדפוק עוד משהו...
&nbsp
בכל מקרה אני גם מקוה שיאשרו משהו צריך לעשות , יחד עם השיקום של הזיכרון ..שאתפקד יותר טוב..מקסימום אפשר להפסיק..
&nbsp

yuval344

New member
לגמרי קקה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הקרדיולוג אישר היום

&nbsp
יש לי קצת חסימה וקצת קצב לב מהיר מידי מידי פעם....אבל אמר שאפשר אחד מאלה .
&nbsp
הפסיכיאטרית תהיה המילה הסופית מסתבר.

טוב לדעתי הם חסרי אחריות

והם עלולים לשים אותך בסכנת חיים אבל מה שבא לך. בכל אופן אם הקצב לב שלך יעלה אחרי הכדור אז אלף אל תיקח אותו יותר אלא אם כן אתה נהנה מרולטה רוסית ובית הייתי מציעה שביום שאתה מתכנן לקחת את הכדור שתהיה לך תכנית מגירה מה אתה עושה במקרה ואתה מגיע למצב שמסכן חיים תתכונן לכל האפשרויות כמו שאומרים בהצלחה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
את מגזימה

&nbsp
יש צורך בטיפול כי יש אבחון חד משמעי וברור שיש הפרעות קשב...ומהם ירידה בזיכרון בינונית...
אני עושה תרגול של הזיכרון בבית ובשיקום קוגנטיבי בקופת חולים. ו שינויים בבית ..ובהנהלות לעזור ולשפר מה שאפשר
&nbsp
נוירולוג , הציע, הפסיכיאטרית עוד לא אישרה ..אם היא לא תאשר אזז לא אקבל. על כל מקרה גם בדקתי קרדיולוג. רופא בכיר ביותר . מכיר אותי שנים.
&nbsp
בדקו אותי היטב..
&nbsp
הדאגה שלי לא מהלב..אלא מהפרעת שינה שיש לי...והכדורים מעוררים....
&nbsp
דאגה אחרת שאין לי משהו ממוקד לכדורים..כלומר אנו בחופש מחוגים..וגם שבכל מקרה צריך אותם לאורך היום ..שוב בעיית שינה...
עכשיו אם אין לי מה לעשות הבעיה פה שההגנה שלי פה היא דאון ..לדכא את המרץ...ותהיה התנגשות עם המרץ..
בנוסף זה עושה חוסר סבלנות ויכול לעורר הזיות וכו'...לכן הפסיכיאטרית מעורבת.
&nbsp
אם יאשרו לא יזיק לנסות שבוע..אני חושב.
&nbsp

זה סם ממריץ ומן הסתם הוא מעלה קצב לב ודפיקות לב

והיו כמה מקרים של ילדים ואנשים שקיבלו דום לב מריטלין
אבל בחירה שלך

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כתבתי אני בשיקום גם...

ביופידבק לא יעיל שיש בעיות נפש ..וגם עולה כסף זה כבר בדקתי.

מה כן אפשר זה לטפל בחרדה ופוסט טראומה...וזה כבר אמרתי שכנראה אבקש ואקבל סביר להניח טיפול במרפאה לבריאות הנפש ממוקד לזה. בנוסף לשיקום בבית שאנו גם שם עושים תרגול להרגעה.
לגבי הלב..אי אפשר לכסות הכל תמיד..אני אומר בעזרת השם ..ומשתדל לא לחיות בפחד..וחרדות :)

yuval344

New member
אל תפחד, יהיה בסדר בעזרת השם

קוסמת, את מפחידה אותו שלא לצורך. שינסה.
&nbsp
אני ניסיתי. הרגשתי כמו זומבי.
&nbsp
&nbsp
תנסה, אולי זה יעזור לך. אני מעיז לקוות, בהצלחה :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני לא מפחד..ולא יקרה כלום

&nbsp
יש שלא מגיבים לאחת מהתרופות הנ"ל ונותנים את השניה..ויש שמגיבים לא טוב..ויש שזה משנה להם את החיים..
בכל מקרה אפשר להפסיק את הטיפול ולא קרה כלום..
&nbsp
השאלה לא אם אמות מזה...רק הסימפטומים שיש והסיכון בעיקר בגלל הפרעות שינה שיש והמצב הנפשי...אני עוד מחכה לפסיכיאטרית..
עדייין לא הודיעו לי על זה..
&nbsp

למעלה