קונצרטו לחליל וחלילית -טלמן

קונצרטו לחליל וחלילית -טלמן

האם מישהו ניגן את הצ´מבלו בקונצ´רטו זה?? הייתי שמחה לקבל הצעות או לשמוע רעיונות. גל

לעדי...

סתם רציתי לדעת איך אנשים שונים עושים פרשנויות שונות לתפקיד הזה...כי בדרך כלל לא מנגניםאת יד ימין.... גל... ניגנת את זה?

את תפקיד החלילית קרוב לוודאי

איזה תפקיד את מנגנת? מה הסיפור עם יד ימין? זה באסו קונטינו לא?

עדי

כן זה בסו קונטינואו אבל בכל זאת כל אחד מביא לרוב פרשנויות שונות ליד ימין.... על מה אתה מנגן? גל

על חלילית. אבל למדתי גם צ´מבלו

כמה שנים.את צ´מבליסטית, אני מבין? רוצה לתת לי דוגמאות יותר ספציפיות להתלבטויות שלך?

עדי...

אההה....נגיד לדוגמא בפרק השני ...מה בדיוק אתה עושה במקומות מסויימים... ובפרק הרביעי...מה אתה לדוגמא עושה... יש הרבה פרטים קטנים שהייתי שמחה לדעת איך אנשים מפרשים אותם... אני פסנתרנית... גל

גל!

נו, עוד קצת יותר ספציפיות ונגיע. את מנגנת את זה על פסנתר אני מבין. התנסית פעם בצ´מבלו?

עדי

לא מה פתאום אני מנגנת את זה על צ´מבלו... ניגנת את התפקיד פעם של הצ´מבלו??? גל

gal

לא יצא לי לנגן את תפקיד הצ´מבלו ביצירה, אבל ניגנתי באסו קונטינו ביצורות אחרות. את רוצה עצות כלליות לאיך לנגן באסו קונטינו? (יש לך בכלל הוצאה עם המספרים מעל יד שמאל?) עם מי את מנגנת את זה? כי בד"ב נגני חלילית בקטע של מוזיקה עתיקה ומתים לנגן עם צ´מבלו או באסו קונטינו אותנטי כלשהו. איכשהו יש לי הרגשה שנגני צ´מבלו הם מצרך נדיר במיוחד, למרות שאני לא כל כך מןצא נגנים גם בכלים אחרים לנגן איתם ככה באופן בלתי פורמלי, נסיוני ולשם אהבת המוזיקה אפילו לא פסנתרנים או קשתנים או חלילתנים בכל אופן, אמורה להיות לי את היצירה בביית, ואם יש שאלה ספציפית לגביה אני אשמח לענות גם.

עדי......

את הקונצ´רטו אני מנגנת עם הרכב ....... אם אני אתקל בשאלות או בספקות אשאל אותך מייד....כי יש לי מנחה לצ´מבלו תודה רבה.... גל

למעלה