קונצרטים בארץ

elad15295

New member
קונצרטים בארץ

היי, אני אוהב מוזיקה קלאסית - בעיקר קאמרית האם יש אתר המאגד מידע על קונצרטים שונים המתקיימים בארץ? איך אני יכול לדעת מה מנגנים, מתי ואיפה - כדי שאוכל ללכת לשמוע? תודה רבה אלעד

../images/Emo45.gif

אתר הבמה באמת מצויין. ניתן לעשות בו חיפוש לפי פרמטרים שונים. כמו למשל אזורים,תאריכים וכו'.

ItsikH

Member
תיכף מסתיימת עונת המלפפונים יולי-אוגוסט זו ה"פגרה" בעולם המוזיקה. כדאי לברר לפי אולמות ומוסדות. למוזיקה קאמרית מומלצים: פליציה בלומנטל מרכז עינב מוזיאון תל אביב שטריקר האקדמיה למוזיקה פסטיבלים - בדיוק פספסת את פסטיבל קול המוזיקה בגליל העליון, אבל לא נורא, מיד מגיע הפסטיבל הבינלאומי למוזיקה קאמרית בירושלים, כדאי להזדרז, לא בטוח שנותרו כרטיסים - לרוב יש דברים טובים.

elad15295

New member
ואו תודה על התגובה

לא חשבתי שזה יהיה כל כך קל מעולה

דווקא בקיץ

יש כל מיני פסטיבלים וכו'. כך שגם בפגרה יש דברים טובים. צריך רק לחפש.לכן נתתי את אתר הבמה ששם ניתן לעשות חיפוש גם לפי תאריך. אבל נכון יש פחות מבעונה עצמה והמקומות שהצעת באמת טובים. רק הייתי מוסיפה את התזמורת הפילהרמונית והקמארית. וכן ישנם גם הרצאות ומפגשים שונים בנושאי מוסיקה קלאסית. בדיוק עתה חזרתי ממפגש שכזה. אמנם זה היה ביתי,אורגן ע"י אנשים פרטיים והיה סגור רק למוזמנים. פשוט עשו ערב כזה בחצר והזמינו מוסיקלוג. אבל אני בטוחה שיש עוד כאלו הפתוחים לקהל הרחב. ניתן לברר דרך חוגל או/ו אצל מוסיקלוגים מרצים.

למעלה