קונצרטים, הצגות ואירועים לכבוד חג המולד

קונצרטים, הצגות ואירועים לכבוד חג המולד

אשמח לשמע מכם על כל מיני אירועים שיתקיימו בחודש הקרוב לכבוד חג המולד - במיוחד קונצרטים - המלצות שלכם ממקום מגוריכם או קרוב.. (כל המלצה באזור נצרת מבורכת ביותר
). יאללה תשתפו איתי פעולה על זה! בינתיים אין לי מידע על אירועים המתקיימים בנצרת או בכלל - אבל אל תסמכו עליי אני תמיד אכיר מן יעלם! שומעת על האירועים אחרי שהם מסתיימים!!!! מלח כמי שמקורבת "ללעא2ילה אלמאלכה"
בטח ש לך המלצות בשבילינו... מיכאל, בטח יש לך מושג מה קורה בכניסייה היוונית קתולית... המנהלת, שתפי אותנו, איזה אירועים מתקיימים בכניסייה הבפטיסטית... ואחרים.. כולם מוזמנים להציע.. להמליץ..

salt of earth

New member
שו 2סדיקף עא2ילה מאלכה?

כולנו משרתים خدام المسيح
הבנתי שיש קונצרט תראתיל של זוהיר פרנסיס בכנסייה המרונית, אני לא זוכרת את התאריך. אבל כאשר אקבל עוד פרטים אני אתן לך גם לגבי הכרטיסים. יש עוד אירועים צפויים בשבוע לפני חג המולד, אני גם אעדכן אותך בזה

דווקא זוהיר פרנסיס?? באעעעע ../images/Emo4.gifמה לו ולתרתיל?

בכל אופן, תודה יקירה על העדכון, אשמח ליותר פרטים בהמשך... בשנה שעברה היה קונצרט בכניסיית אלמוארנה, ששמעתי עליו מאוחר!!! אבל היבנתי שהיה מדהים.. בטח במרכז החדש יתקיים משהו לא?? בסליזיאן גם..??

salt of earth

New member
יש לנו דבר משותף

גם אני אמרתי אותו דבר, כולם יודעים שאני פשוט לא יכולה לשמוע את הבן האדם הזה שר בעעעע עושה לי בחילה. נכון, שנה שעברה מירבת אשקר עשתה קונצרט. מה שאני יודעת במשך שבוע לפני חג המולד יהיה כל יום תוכנית לחג המולד, אבל עדיין לא קיבלתי את התכנון הסופי כאשר אקבל אני אתן לה
אם את רוצה, מתקיימים מפגשים ללשביבה בגלל שהשנה זאת سنة مار بولس בכל מיני מקומות בארץ. אה, וגם בתחילת דצמבר في لقاء شبيبة كبير - אשלח לך מסר.

lion 7

New member
זוהיר ביראתיל ???פי גלט הון .

|אם הייתם אומרים גיהאד עילבוני ,אז מי אני שאשבור לכם את המילה !! תענוג פשוט תענוג יא גיהאד עילבוני וחובה לשמוע אותו , אבל עם כל הכבוד לאבו אזוז וענין אתרתיל !, נראה לי שזה ענין מסחרי או כרגיל חפלה לראש השנה ולקריסמס (איך הפכו האירועים למנהגים פגנים נטו. חבל שהמשיח לא נמצא בענינים) , זה יפגע במאיסטרו מלחם ברכאת ..

קונצרט ראשון

מלח לא יודעת אם זה אותו אחד שדיברת עליו.. זה יערך גם בכניסת אלמווארנה בנצרת ביום 4/12 , עלות כרטיס 25 ש"ח. זה כל מה שנודע לי בינתיים. כולכם מוזמנים

lion 7

New member
אלגדידה?

/tapuzforum/images/emo13.gifמחירת הכרטיסים במקום ? האם מותר להביא ילדים ? תודה מראש

למעלה