קונצרט זוכי התחרות למוסיקה קאמרית

• פותח הנושא xor4
  • פורסם בתאריך

xor4

New member
קונצרט זוכי התחרות למוסיקה קאמרית ../images/Emo91.gif

גם בתל אביב!!! הקונצרט יתקיים ביום ראשון בשעה 20:30 בקונסרבטוריון ברחוב שטריקר בתל אביב. בחלקו השני של הקונצרט ינגנו צביקה פלסר ורועי שילוח עם סטודנטים מצטיינים את "ליל זוך" של שנברג. אם הסטודנטים הולכים בדרכם המופלאה של שני המוסיקאים הנ"ל... צפוייה לנו, הקהל, חווייה יוצאת מן הכלל. הכניסה לקונצרט היא ללא תשלום אולם יש להזמין מקומות מראש. המרכז למוסיקה קאמרית בקונסרבטוריון: 03-5466228 שלוחה 1

ItsikH

Member
מה עוד ינגנו? וגם - חבל שלא מודיעים מראש על תחרות כזו, יש אי אילו, פה ושם, שגם אוהבים לשמוע מוזיקה קאמרית, ואפילו לנגן. אפשר גם למשל כאן בפורום ../images/Emo13.gif

dombi7

New member
התחרות

באקדמיה בירושלים היא כל שנה... בדרך כלל לקראת סוף מאי. אם תזכור עד שנה הבאה תזכיר לי ואגיד לך מה התאריכים בתחרות הבאה. מאחד שצפה בשלב הגמר, אני יכול להגיד לכם שההרכבים מצויינים וכדאי ללכת לשמוע. אם כל ההרכבים שהיו בגמר מנגנים והם מנגנים את מה שהיה בתחרות, אז יש את חמשיית הפסנתר וכלי הנשיפה של מוצרט, הרביעייה ברה מינור של מוצרט (K421), חמישיית דג השמך, וההרכב הבארוקי, שניגנו טלמן איזה קונצ'רטו קאמרי, וטריו סונטה של באך. (הם הזוכים במקום הראשון)

xor4

New member
מסכימה אתך...

אבל לא יכולה לעזור, אני באותו צד כמוך - הצד של הקהל. אני רק יכולה לצרף לכאן את הפרטים המעטים שקיבלתי בדאר האלקטרוני משטריקר: יום ראשון 10.6.07 בשעה 20:30 – קונצרט מורים ותלמידים מצטיינים מהמחלקה למוסיקה קאמרית באקדמיה למוסיקה בירושלים. בהשתתפות: רועי שילוח, צביקה פלסר, צביקה כרמלי, קובי מלכין, הד-ירון מאירסון, לירון יריב ועוד. בתכנית: "ליל זוך" מאת שנברג לשישיית מיתרים ויצירות נוספות בביצוע אנסמבלים מצטיינים מהאקדמיה למוסיקה. כניסה חופשית – יש להזמין מקומות מראש במשרד האודיטוריום. מקווה שנהנה.

cut2

New member
../images/Emo26.gifעדכון בדקה ה-90 למי שמעוניין

התקשרתי לבדוק ולוודא - הקונצרט אכן חינם, ואין צורך לשמור מקומות... השעה - 20:30. בתכנית: - חמישיית הפסנתר וכלי הנשיפה של מוצרט (קכל 452) - רבעיית מיתרים ברה מינור מאת מוצרט (קכל 421) - קונצ'רטו קאמרי של טלמאן (?; ע"פ הבחור בטלפון...) - ליל זוך/הוד/טרנספיגורציה (שמישהו יחליט כבר על תרגום מדוייק!) של שנברג נשמע לי כמו תכנית גדושה ומעולה - אני שם.

Petrus

New member
לא יודע לפי מי הוא רשמי

אבל הוא בטח לא תרגום מילולי. המילה Verklärung משמעותה טרנספיגורציה, שינוי צורה.

dombi7

New member
החבר'ה שמנגנים בחמישיית מוצרט

מנגנים אותה שוב במשכנות ביום שני הבא. ככה הבנתי מרולנדו הבסוניסט. כנראה צביקה סידר למנצחי התחרות המון קונצרטים בכל מיני מקומות. וסביר להניח שזאת תהיה אותה תוכנית, אז למי שלא יכל להגיע...

xor4

New member
נדמה לי שהקונצרט משכנות יהיה זהה

לזה שהתקיים אתמול בשטריקר. ומי שלא היה - ממש ממש הפסיד! ולו בשל השנברג הזה שגרם לחבר'ה הצעירים להיסחף במערבולת הרגשות/המוסיקה/החושים אחר המוסיקאים הנפלאים שניגנו עימם ולהשמיע לנו ביצוע נהדר של היצירה. כל הכבוד על היוזמה לשיתוף פעולה בין מורים לתלמידיהם. כולי תקווה שעוד נזכה לשמוע קונצרטים נפלאים כאלה במחוזותינו.

למעלה