קונצרט סיום השנה - תלמידי " עלמיא "

aziz joon

New member
קונצרט סיום השנה - תלמידי " עלמיא "

הנכם מוזמנים לקונצרט סיום השנה של תלמידי סטודיו עלמיא ב-4 לאוגוסט יום ד' בשעה 19:00 לאור שקיעת החמה נא להגיע עם כלי נגינה ברוח שמחה ובאוזן קשובה כיבוד ושתיה יתקבלו בברכה

samai

New member
אמממ סליחה אבל אם אפשר... ../images/Emo35.gif

תגיד עזיז, מה הקשר שלך לקונצרט סיום של "הברווזים של יאיר"
על מה את/ה מנגנ/ת
שלך B. Eitan

aziz joon

New member
אמממ...

שום קשר. ולצערי אני לא מנגן (אני מוזיקאי פסיבי...). אני עוקב אחרי העבודה של יאיר מהאלבום הראשון ופעם אחרונה יצא לי לדבר איתו רק עם צאת האלבום האחרון Asmar. אני רק על רשימת התפוצה שלו והנחתי שיש כאן מי שזה יכול לענין אותו.

samai

New member
תיסלאם אחי../images/Emo179.gif

אדון עזיז, אני אשמח לפגוש אותך ב"קונצרט" של תלמידי יאיר. תוכל שוב לדבר איתו. אני בטוח אהיה שם ואשמח לפגוש אותך. יש לך המון ידע במוזיקה. Keep on the good work להתראות B. Eitan

aziz joon

New member
בשמחה

רק נראה לי יש בעיה קטנה של מרחק... אבל אשמח לשמוע חוויות מהערב וד"ש חם ליאיר. לא יודע לגבי ידע אבל יש המון אהבה (וזה מה שקובע לדעתי)

shellyland

New member
למה - לך יש קשר לעלמיא?

כי אם כן, הייתי שמחה לקבל קצת מידע פנימי לגבי מתי (אם בכלל) יהיו שם שוב סדנאות של תיפוף ברזילאי עם זקוה פרפיניאן.

samai

New member
שאלה טובה, אברר ואחזור עם תשובה

הלו שלילאנד, אמנם יש לי קשר לעלמיא, אבל אין לי מושג... אבבר ואודיע לך בקרוב... מה, את מתופפת? ביי B. Eitan

samai

New member
עלמיא בנמל יפו- איך להגיע../images/Emo110.gif

איך להגיע: בכניסה לנמל יפו, יש שער עם שומר. (אפשר להחנות בחוץ וללכת דקה או להיכנס עם הרכב- 10ש´) בכל מקרה רכב או רגלי: הולכים ימינה מהשער בין ההאנגרים, בקצה ההאנגר השמאלי רואים את הים. עלמיא נמצאת 3-4 דלתות מימין. 5185348 – 03 B. Eitan

samai

New member
אתה מוזמן להצטרף../images/Emo73.gif

רק תקח בחשבון שאני מגיע לשם באופניים
B. eitan

למעלה