קוסמו נכנס לתמונה
ט טורנדו 221 New member 20/11/18 #2 אבל ג'פס וגם ברקנל תוקעים את הרוב בים למעט אזור רפיח ששנהם אוהבים את האזור
מ מאט 2 New member 20/11/18 #3 גם את אשקלון הם דיי מסמפטים... במיוחד גפ"ס אני עדיין מחכה למערכות נורמליות . כל האי"סים ושקעי עזה זה נחמד לתחילת העונה אבל בשיא עונת הגשמים זה כבר ממש משחק ב-
גם את אשקלון הם דיי מסמפטים... במיוחד גפ"ס אני עדיין מחכה למערכות נורמליות . כל האי"סים ושקעי עזה זה נחמד לתחילת העונה אבל בשיא עונת הגשמים זה כבר ממש משחק ב-
R refael22 Member 20/11/18 #5 צודק איפה המערכות המסודרות? האם עוד פעם נראה גשם סופר מקומי בעוצמות גבוהות?
ט טורנדו 221 New member 20/11/18 #6 איסי הבוקר גם כמעט מוחק את המערכת משאיר את העיקר לגליל מערבי עם צפי של 24 מ''מ ושיר האזורים בין 5 ל15
איסי הבוקר גם כמעט מוחק את המערכת משאיר את העיקר לגליל מערבי עם צפי של 24 מ''מ ושיר האזורים בין 5 ל15
ג גלעד שביד New member 20/11/18 #7 מיילא שהכופרים מאמינים במודלים, אבל דוס עכו"ם? נורא! ענן נחמד מלפני עשרה ימים..
ר ר ו פ ן New member 20/11/18 #11 עברתי פעמיים על הטבלה של מנדלייב.. לא מצאתי. זה איזוטופ חדש? יודיד הבכיין.. נשפכתי על הריס שנשר לי..
ט טורנדו 221 New member 20/11/18 #16 והתלונות שלכם בצפון כנראה נשמעו גם ג'פס וגם איזי שיפרו בעדכונים האחרונים את הגליל המערבי. חבל שאין קצת יותר קרקע כדי שהגולן יחטפו
והתלונות שלכם בצפון כנראה נשמעו גם ג'פס וגם איזי שיפרו בעדכונים האחרונים את הגליל המערבי. חבל שאין קצת יותר קרקע כדי שהגולן יחטפו
T tcu6 New member 20/11/18 #17 מקווה שנוכל לטייל בשישי אחה"צ בחיפה כך שפרקי הגשם יהיו מותאמים ברובם. לפני ואחרי כל ממטר מבורך. האמת כל גשם וכל ממטר מבורך בכל שעה ובכל הארץ, במיוחד בארץ ופחות בהמתקת הים.
מקווה שנוכל לטייל בשישי אחה"צ בחיפה כך שפרקי הגשם יהיו מותאמים ברובם. לפני ואחרי כל ממטר מבורך. האמת כל גשם וכל ממטר מבורך בכל שעה ובכל הארץ, במיוחד בארץ ופחות בהמתקת הים.
R refael22 Member 21/11/18 #20 מכסימום תכנס למסעדה טובה ברחוב הנמל מומלצת רולא מסעדה מזרחית אבל ברמה גבוהה ביותר