קוסמטיקה

Melody Girl

New member
קוסמטיקה

שלום אביבה; הצצתי בפורום - ויש לי שאלה: היכן אפשר למצוא "מתכונים" ליצירת מוצרים קוסמטיים כגון: פילינג, מי פנים וקרם לחות במיוחד לבעלי עור רגיש, אדמומי ומגורה כתוצאה מהתפרצות סבוראיה מדיי פעם. ובכלל; תמיד טוב לעשות לבד אם יודעים במקום לשלם מאות שקלים על מוצרים שלא תמיד מתאימים לנו. מה את אומרת?

ברוכה הבאה melody gril../images/Emo24.gif|שקדיה

יש מתכונים שמופיעים במאמרים,בפורום. ונשתדל לענות לשאלותיך. אני בדעה שלך,שעדיף להכין את המוצרים לבד, אך צריך ידע ,כדי להכין את המוצרים,מאחר ויש שמנים רעילים, שמנים שלא מתאימים לילדים,לנשים הרות,חולי כליות,חולי אפילפסיה וכ"ו.

Melody Girl

New member
../images/Emo140.gif תודה תודה

אם כך, בהנחה שאין כל מגבלה רפואית, אחפש "מתכונים" בין מאמרי הפורום. וחוץ מזה..... הפורום שלכם פשוט מקסים, ידידותי ומאוד מסקרן ומלמד. אשמח לקחת חלק.

Melody Girl

New member
מצאתי אבל...

אביבה בוקר טוב, במידה ומכינים כמות מסויימת (לא כל יום ביומו) לשימוש עצמי בבית, איך ניתן לאחסן את הקרמים והפילניג שאנחנו מכינות לבד ושעדיין החומרים הפעילים יהיו פעילים? אני יודעת שקרם "מקולקל" יכול להזיק יותר מאי שימוש בכלל.

melody girl ../images/Emo140.gifקרמים,,,,,,,,,,,,

קרמים ,שמנים אתריים,ותערובות שמנים, מאחסנים בזכוכית כהה. במקום קריר ,ומוצל. השמנים,וקרם בסיס ,שאנו קונים שיהיו באיכות טובה. כדי לשמר תערובת,נוסיף לשמנים הצמחיים,או לשמנים האתריים, את השמן הצמחי,נבט-חיטה,שמונע חימצון,נוסיף 1%מכלל התערובת או הקרם. מומלץ להכין כמיות קטנות של 50 מ"ל. בצנצנת שהכינונו מראש,נשים קודם כל את השמנים האתריים נערבב את כל השמנים יחד,היטב,כדי ליצור שלם. לאחר מכן ,להוסיף את השמנים הצמחיים,ושוב לערבב הכל יחד. ולבסוף להוסיף את קרם-הבסיס. ולערבב היטב כדי לקבל מרקם טוב. בהצלחה.

למעלה