קוסמים יקרים...

• פותח הנושא Plax
  • פורסם בתאריך

Plax

New member
קוסמים יקרים...

כאשר התפרסמה תונית היורש של אורי גלר ... כל אחד שמה פתאום הצהיר שהוא בעל כוחות על טבעיים ויכולות מדהימות. השאלה שלי היא ... האם לדעתך באמת יש למתמודדים בתוכנית כוחות או שהם פשוט קוסמים רגילים ?! כנ"ל לגבי אורי גלר. תודה לעונים !!!

MasterCool

New member
קוסמים רגילים לכל דבר!

הכל טריקים, ואפילו גילו את רובם בדרך זו או אחרת.. וכן כולל אורי גלר.... אני עדיין לא מבין איך יש אנשים שלא מבינים שזה הכל טריקים.. כמה הוכחות אתם צריכים...

phrizer

New member
הם לא קוסמים רגילים

כי כשקוסמים רגילים יורדים מהבמה הם מודים בזה שהכל טריקים ואחיזות עיניים, הקוסמים מאורי גלר (כולל אורי גלר) משקרים.

gorgol

New member
כנסו

למי שראה עכשיו את ההקדמה לגמר בטח ראה את ההצהרה של אהוד שגב שבא הוא פנה אל האנשים שמתקשרים אליו כדי שהוא ירפה אותם והזהיר מאנשים שעושים זאת בשביל הכסף וגם הוסיף ודיבר על עצמו ואמר "הכוחות שלי הם לא על טבעיים, הם כל-כך טבעיים שזה מדהים" אז לא כולם טוענים לכוחות ואני בטוח שאם תשאלו אחד אחד מהשתתפים אף אחד לא יגיד לכם שיש לו כוחות פשוט מסגרת התוכנית לא מאפשרת להם ליהיות כנים

MasterCool

New member
אתה צודק, אבל..

היה מתמודד אחד, אמיר לוסטיג, שבתקשורת ציין שכל מה שהוא עשה (בטענה כנגד המסטיק המר שזה בעצם היה חומר לא בריא כל כך כשנתן לפנינה רוזנבלום) זה מכוחות על טבעיים, הוא יכל להגיד בדרך עקיפה שזה בעצם טריקים.. או לפחות לא לציין שאלו כוחות על כלשהם..

gorgol

New member
שטויות

אוייש שטויות.. החומר היחידי שהוא היה יכול לשים זה מרה זה לא מזיק בכלל בשום צורה שהיא ונותנים את זה לילדים קטנים כדי שיפסיקו למצוץ אצבע.. ומה גם שאני בטוח במיליון אחוז שהוא לא השתמש במרה.. אני עושה את זה עם במבה רגילה בלי שום אביזרים אחרים רק אני המתנדב הבמבה והתינוק :) ואני בטוח שהוא עשה את זה באותה דרך כמו שלי.. אפילו הייתה לו פרזנטציה דומה לשלי בקיצור תיהיה בטוח שחומרים לא היה ובטח שלא מזיקים

navital2

New member
אורי גלר 90% קוסם רגיל

10% הוא משתמש בכח אסור, ואני אסביר. לאורי גלר יש כח שיש בכל אדם רק שהוא בהחלט ייודע להשתמש בו. תוסיף לזה ידע עמוק בקסמים ותקבל דברים שלא כל קוסם יכול להסביר. ריקי קיטרו מתקשרת עם נפטרים (אסור לעשות - חבל לכם על בריאותכם!) ריקי יכולה לנחש דברים שיקרו ויכולה לדעת דברים שידהימו את המדע היום. הנפטרים מתקשרים איתה בדרכים מסוימות, ומוסרים לה מידע. שיהיה ברור - רוב המידע מוטעה! לפעמים המידע מדהים בנכונותו (דוגמא עם בני סלע http://news.walla.co.il/?w=//1021076 ) ולמה מוסרים הנפטרים מידע מוטעה? יש הרבה סיבות, אבל אני רק יכול לאמר שצדיקים לא יקבלו מידע מוטעה אבל גם לא יפנו למתים בשל האיסור מהתורה (לא תדרוש אל המתים) ניתן באמצעות ידע נרחב בעניין, לעשות דברים מדהימים, ובתוכנית של גבי גזית, לפני כ 10 שנים, הייתה אשה שהצליחה לקרוא כל מה שכתבו אורחים באולפן והניחו בכוס שעמדה בשולחן - הכוס התנפצה מעצמה בשידור חי, וראו כולם את הבעת ההפתעה על פני של האשה - היא לא ציפתה לכך. יתרה מזה, התנפצות הכוס קילקלה לאשה שתיכננה לעוד מס' הצגות. אורי גלר הודה (סופשבוע מעריב 1.07) שביצע סיאנסים עד שהתגלגל מצחוק (כדבריו) ממה שגילה בעולם ההוא. מאז לדבריו הוא מאמין לחלוטין בגלגול נשמות. בסיאנס יש מה שנקרא נקמת הנפטר - המת מזיק למבצע הסיאנס. לא רצוי להתעמק בזה יותר מדי.

homerJsimpson

New member
וכל המדיומים המדהימים הללו

מוותרים על המיליון דולר שרנדי מציע להם. צנועים.

למעלה