היי, קוסקוס ודוחן זה שני דברים שונים
קוסקוס אני קונה את האינסטנט - שמים כוס בקערה עמוקה, קצת מלח, כף שמן, כוס מים רותחים (אולי טיפה יותר), מערבבים ומכסים ל-10 דקות עם מכבת או מכסה. אחרי 10 דקות פותחים את הקוסקוס עם מזלג, ומוכן לאכילה.
כל דבר הולך עם קוסקוס - תבשילים ברוטב (כל רוטב), ירקות מבושלים/אפויים/מוקפצים, גם סלט קר הולך עם קוסקוס. בדר"כ מניחים את התבשיל על הקוסקוס בצלחת, אבל יש מקרים שאני מערבבת הכל כבר ביחד (למשל עדשים שחורות/ירוקות מבושלות שאני מקפיצה במחבת עם בצל מטוגן ותבלינים וקצת ירקות, אוהבת להוסיף פנימה את הקוסקוס ולתת לכל הטעמים להתערבב).
אפשר לקנות את הסוג המלא, שהוא בריא יותר, והוא טעים באותה מידה.