קוס או בודרוםםםםם?!?!?!

maor79

New member
קוס או בודרוםםםםם?!?!?!

הייתי כבר באיה נאפה ובאמת היה בנזונאפה שנה הבאה אני בדוק שוב שם עכשיו מה אתם מציעים קוס או בודרוםםםםם חייב עזרה דחוףףףףףףףף

FreeStylerr

New member
משהו קטן על בודרום

תשכח מכל הדברים שאומרים על המקום אני יכול להגיד לך חד וחלק: זה לא מקום שיש בו חיי לילה מטורפים נקודה. הייתי עם חברים לפי יותר מחודש, אז נכון שיש בעיר את הליקרנס שזה מועדון ענק ויפה אבללל המסיבות שם זה פשוט מסיבת נקנקיות תורכית - אפילו במסיבה במלון (רחבה 2 על 2 מטר) היו יותר בנות. ונכון שיש שם דאנסברים שאתה יכול להיכנס חינם אבללל אם תיכנס ולא תקנה שתייה הסלקטור (שהוא בערך בגודל של מקרר) יבוא אליך ויודיע לך שאם אתה לא קונה משהו אתה עף וכמובן - משקה הכי זול זה בערך 12$. במסיבה הנחשבת השלישית - קאטאמארן(מסיבה על ספינה) לא הלכנו כי סיפרו לנו שיש שם הרבה קוקסינלים ופשוט אחרי שהיינו בהליקרנס העדפנו שלא לקחת את הסיכון ולזרוק סתם כסף. בקיצור: אני נסעתי עם האשליה שבודרום דומה איכשהו לנאפה במסיבות המטורפות שיש שם (גם אני הייתי בנאפה) והתאכזבתי מאוד. תורכיה זה רק בטן גב אין אפס, לפי דעתי עדיף כבר ליסוע לאנטליה לקלאב יותר מפואר מאשר להסתמך על זה שבודרום זה יעד לצעירים... אה ובכל מקרה: אל תיקחו בתורכיה מלון פחות מ5*

T C M 6

New member
הגזמה

אני חושב שהגזמת...הייתי בבודרום ויש לאן ללכת ונחמד מאוד שם...לא הייתי בנאפה אז אולי באמת אין לי איך להשוות אבל הדאנס ברים שם נחמדים וגם המועדונים האחרים....יש שם הרבה פאבים למי שאוהב...ובגומבט יש אווירה טובה מאוד אפשר לקחת בירה ב5 דולר או דברים כאלה....כמו בכל מקום אחר שתייה עולה הרבה כסף בחוץ...אבל הייתי שם הרבה פעמים בדאנס ברים גם בלי לקנות משהו

kozmo767

New member
רק נאפה@@!!

סע לנאפה פעם שנייה תאמין לי שווה לך גם יותר זול וגם הרבה יותר טוב מבודרום... קוס אולי שווה לך לנסות אבל נאפה לוקחת...

מווורקי

New member
גמני והחברות מתלבטות בין קוס לבודרום

אני יותר בכיוון של קוס למרות שהן ממש מתעקשום על בודרום.. בנאפה הייתי והיה מדהים מדהים מדהים, אנ'לא מחפשת יעדים כדיי להשהוות, רק מקווה לא לצפות ואח"כ להתבאס (למרות שזה בטח מה שיקרה אחרי הגן עדן שבנאפה) מה אתם ממליצים? אני אשמח לקרוא תגובות מכאלו שהיו בבודרום או בקוס (או שאפילו בבורגס?) אה ו..מאור, אם אתה מתכוון לטוס ככה לקראת אוקטובר, אז בוא נתחתן כבר!

למעלה