קופה אמריקה

yoelmati

New member
4:1 חביב

2 של קרספו, אחד של איימאר ואחד של טבז. איש המשחק? לא יודע, מסי או איימאר. בטח שלא ריקלמה! איך מישהו במשבצת של עושה משחק, לא עושה כלום כל המשחק? וחוץ מלתת פסים קטנים לאלה שמסביבו ולקחת בעיטות חופשיות, לא נוגע בכלל בכדור? (עכשיו אני בכוננות ספיגה, מעניין איך המחנה הנגדי יגיב על זה... אבל אפילו שם יודעים, ריקה של בוקה הוא לא ריקה של הנבחרת) בסה"כ פתיחה טובה של ארגנטינה, ונקווה לטוב.

batigol

New member
אף אחד לא כועס עליו

סה"כ אנחנו רוצים שייתן בנבחרת את התפוקה שהוא נותן בקבוצה המסכנה שלו. ושידע לקחת אחריות, כלומר אין בעיה שישחק גרוע, סה"כ הוא בוסטרו וטבעי שמדי פעם (או כל הזמן) הוא יתן חרא של משחק, אבל שישבקש שיחליפו אותו (תכלס הייתי מקווה שהוא יקח אחריות ויגיד שהוא לא רוצה לשחק יותר בנבחרת).

yoelmati

New member
הגזמת...

א. בוסטרו או לא בוסטרו, אני מודה, אף פעם לא סבלתי את השחקן הזה... אבל ההודעה הזו הולכת להיות לדעתי הכי אובייקטיבית שכתבתי על בוקה ועל שחקן שלה מעולם! (בניגוד להודעות של באטי וכרוני) ב. בוקה ממש לא קבוצה מסכנה בזמן האחרון. ועובדה שגם אתה כמוני יצאת להתאוורר מהבונקר רק לכבוד הקופה אמריקה. ג. לי דווקא כן יש בעיה עם זה שריקלמה נותן משחקים גרועים בנבחרת על בסיס קבוע ומקבל גיבוי מלא מהצוות המקצועי, ואפילו התקשורת אוהבת אותו וסולחת לו כמעט תמיד ("GRANDE ROMAN" וכו'). אבל שחקן נורמלי, ואני חושב שריקלמה די מתאים להגדרה הזו, בד"כ רוצה לתרום לנבחרת ולא יגיד ש"הוא לא רוצה לשחק יותר". זו לא אשמתו של באסילה שהוא זימן את ריקלמה אחרי העונה הדי גדולה (אתה רואה כרוני, גם אני יכול להיות ריאלי לפעמים) שהוא נתן בבוקה, אבל הוא האחראי הבלעדי לספסל שחקנים כשהם מציגים רמה כזו. אז באסילה, למשחק הבא ההצעה שלי היא: איימאר במקום קמבריאסו, וטבז במקום ריקלמה (אבל בעמדה יותר קדמית). אגב למי שלא יודע, אלפיו באסילה (שהוא מאמן נבחרת ארגנטינה למי שעוד לא הבין) קורא בפורום על בסיס קבוע, אבל הוא מתבייש לרשום פה הודעות שמא מעוז יתנפל עליו...

batigol

New member
התקלקלת

באמנת הגז'ינס שיצאה לאור ב1909 רשום במפורש: "שחקן בוסטה תמיד ישחק גרוע, גם אם הוא משחק טוב". מכאן נובע שאסור לנו לכתוב באותו משפט "בוסטה" ו"משחק טוב" (אלא אם לפני ה"משחק טוב" תופיע מילת שלילה). ובוקה לא נתנה בכלל עונה טובה, ריבר כרגיל שיחקה לא טוב והבוסטרוס ניצלו את המצב. כדי שההודעה הזאת לא תהיה לגמרי שלילית, אני אגיד שאני מסכים עם החילופים שלך.

למעלה