קופונים ללקוחות חוזרים

driaaa

New member
קופונים ללקוחות חוזרים

היום שלחתי כמה חבילות ומאוד התלבטתי אם להוסיף קוד לרכישה חוזרת. מצד אחד חשוב למשוך חזרה לקוחות. מצד שני, זה מרגיש לי קצת כמו "קופונים" של סופר. האם זה לא מנמיך את האמנות שלי? מצד שלישי, האם אני יכולה לעמוד בזה שכל לקוח יקבל 10% הנחה ? הרווח שלי גם ככה לא מאוד גבוה... אשמח לשמוע מחשבותיכן בנושא

Lilach O

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...../images/Emo254.gif

זה בדיוק מה שחשבתי על כל נושא הקופונים ההנחות ומשיכת לקוחות חוזרים...גם אני באותה התלבטות

lilo4

New member
גם לי יש רעיון כזה

עדיין לא הצלחתי להחליט על גובה ההנחה, למרות שחשבתי יותר לכיוון של 5 אחוזים. אני לא מרגישה שזה מנמיך את האומנות ואת היצירות, אלא להיפך- זה מעודד לקוחות לחזור ולקנות ולהיות נאמנות אלייך. קשה מאוד להגדיל את מעגל הלקוחות, וכשנותנים שירות טוב ומעודדים לקוחות לחזור ולקנות, שומרים על מעגל קבוע של קונים. לצערי אין לי עדיין חנות באוויר, לכן אני לא יכולה לענות מהבחינה של מתח הרווחים...

P E T E K

New member
אני התחלתי גם לתת הנחה ללקוחות חוזרים

כבר במייל עם הפרטים על המשלוח אני מצרפת את הקופון של 10% הנחה וכמה לקוחות שמחו מאד לדעת את זה ואפילו אמרו לי ששמו עין על דברים אחרים בחנות. אז בגדול זה נראה לי מאד חיובי.

סיגליתא

New member
עדיין אין לי את הקופונים האלה, אבל אולי אפשר

לשלוח קופון שיהיה תקף לחודש, חודשיים, כלומר לתקופה קצובה?

P E T E K

New member
כן אפשר

רק את צריכה לזכור לעשות "inactive" בתום התק' שאת מקציבה. כשתהיה לך את אופצית הקופונים את כבר תראי כמה זה פשוט.

lilo4

New member
השאלה אם זה יתן את אותו אפקט

אני חושבת על עצמי בתור קונה... אני יודעת שכרגע המצב הכלכלי שלי לא להיט, ואני מחשבת כל קנייה. אז אם כבר קניתי מוצר בחנות מסוימת, זה באמת אחרי הרבה מחשבה וחישובים. גם במצבים שקניתי פריט אחד והתלהבתי מעוד כמה פריטים בחנות, ידעתי שאין לי כרגע כסף לקנות ויעבור זמן עד שאני אוכל להרשות לעצמי עוד רכישה כזו- ואני מניחה שהרבה אנשים נמצאים במצבי, פלוס מינוס. לכן אני תוהה אם קופון עם תוקף קצר יהיה יעיל. אני מבינה את החשיבה מאחורי זה, אבל אולי כדאי לתת תוקף קצת יותר ארוך לקופון. אני חלילה לא מנסה להיכנס לך לכיס
רק מעלה רעיונות והשערות

למעלה