קופטר חושבת שאני אמא שלה

phobe1

New member
קופטר חושבת שאני אמא שלה

קופטר משוכנעת שאני אמא שלה וזה הורג אותי, העובדה שהפירורים שאני מצליחה לזרוק לכיוונה מהווים ה-כ-ל בשבילה גומרת אותי, מרסקת אותי לרסיסים

כבר 900 ימים ולילות היא מחכה לבית המיוחל, מתוכם אנחנו מכירות כ-750 ימים....מגיעה לה לדעת מה זה באמת אמא, מה אמא באמת עושה, איך זה באמת נראה ואיך זה מרגיש

דמיינו שיש לכם 2 כלבים, אחד גר איתכם בבית ואחד גר בכלביה....
דמיינו שבזמן שאתם יורדים עם כלב אחד לטיול השני יושב בכלוב בטון.....
דמיינו שבזמן שאתם ראוים טלויזיה ביחד עם כלבכם האהוב ומתחבקים ומתלטפים, כלבכם השני, האהוב לא פחות, יושב לבדו הרחק ממכם....
דמיינו שיש סערה בחוץ והכלב הבייתי מפחד ואתם עושים ככל יכולתכם להרגיע אותו, הכלב השני, זה שבכלבייה, אולי גם הוא מפוחד ומבוהל ואתם רחוקים כל כך.....
דמיינו שאתם מנסים ללכת לישון בלילה, מחובקים כפיות עם כלבכם, בזמן שאין מי שיאגיד לילה טוב לכלב השני שלכם, כי הוא סגור בכלוב בטון.....
דמיינו את היום יום שלכם עם כלבכם ועכשיו דמיינו שיש לכם עוד כלב וגם הוא שלכם אבל הוא מחכה יום ולילה לפירורי זמן שאתם מצליחים להקדיש לו.....

ככה אני מרגישה אני יודעת שיש מאות ואלפי כלבים שמחכים לבית....ואני יודעת שלכולם מגיעה כל כך הרבה יותר מזה אבל הפעם אני מבקשת טובה אישית לא רק בשביל הקופטרית אלא בשבילי {וכן, אני יודעת שזה אנוכי מצידי}. אני לא יכולה לעמוד בזה יותר. אני לא יכולה להמשיך עם 3 כלבים כאשר רק 2 מתוכם גרים איתי והשלישית, אהובה לא פחות, נהלצת להסתפק בחיי כלבייה עלובים כי אין באפשרותי להביאה הביתה אני יודעת בוודאות שאני לא אשרוד לחגוג לה יום הולדת 4 בנובמבר ביית המחסה, אני פשוט לא אשרוד את זה אז בבקשה, תעזרו לי. זאת ממש קריאת עזרה נואשת מצידי

מורן המדהימה הכינה סרטון מיוחד בשביל לפרסם את קופטר. אני יודעת שרוב הסיכויים שאתם לא יכולים לאמץ אותה, אבל אתה יכולים לשתף ולבקש שישתפו אחרים גם כן... זה הסיכוי היחיד שלה למצוא בית, זה הסיכוי היחדי שלי להחזיר לעצמי מעט שפיות....
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151754338098254&set=vb.130646380327239&type=2&theater

למי שאין פייסבוק אשפר לשתף גם דרך יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=Ssx5X-PJukI&feature=youtu.be

ואם למישהו יש רעיון כלשהו על משהו שאני יכולה לעשות בשביל לנסות למצוא לה בית ואני לא עושה , כל רעיון! לא משנה מה אני אצטרך לעשות או כמה כסף זה יעלה לי, כל רעיון, אני אשמח לשמוע. אני מוכנה לעשות הכל ולהקדיש את כל המשאבים הפיזים והכספיים שלי בשביל למצוא לה פיתרון. כי כל כך מגיע לה, וגם כי אני מקווה שמגיע גם לי.

תודה.

phobe1

New member
נכון!!! קפטר בבית אומנה ומשם מחפשת בית קבוע!

כן כן, נס קרה פה וקופטר מצאה בית אומנה מושלם.

קופי כבר לא צריכה לבלות ימים ולילות בכלוב! היא עכשיו בבית {שחושב שהיא הכי מתוקה בעולם כמובן}, מטופלת ונאהבת. בבית האומנה היא תזכה גם לעבוד על הדברים שמלחיצים אותה ומשם תמשיך לחפש את ביתה הקבוע.

האומנה מספרת שחוץ מלהיות היצור הכי מתוק בעולם, קופי מקסימה ומאוד אוהבת את בובת הפרווה כלב שלה, היא מספרת שהיא מסתובבת עם הבובה בפה בכל הבית ושוכבת לידה.

למעלה