קופידון

קופידון

קופידון,מרוב הסטריה יורה חיצים לכל עבר חלקם פוגעים,מזווגים זיווגים ויש,בתוכם,מוזרים, משונים חלקם על החול,סתם כך,מתנפצים בלילות הקיץ החמים יש לו נטייה כפייתית לפספוסים ואז נפגעים גם התמימים אך יש,שחיציו כבומרנג חוזרים למול פנינו ניתזים וצלקות בנפשנו מותירים ומכאילו-מדוע את ואני,לא נזהרים ?

חן (*_*)

New member
קופידון

קופידון נראה כמו ילד תמים ללא אבחנה יורה החיצים יפה כמלאך, כוונתו טובה, אלא שלא תמיד, די בכוונה. כשחיציו חודרים ללב אוי...כמה שזה כואב... ואז, רק מתחילה הפרשה לאן תגיע ? מי חכם וידע? קופידון אמנם יורה את החיצים אך על ההמשך, רק אנחנו אחראים יש ומתפתחת אהבה יציבה והדדית ויש,כמה כואב, רק אהבה חד צדדית בכלל, נותנים לו יותר מידי אחריות והוא, בכלל, אחראי רק על ההתאהבות הקליק, המשיכה, הכימיה...החיבה אולי גם קופידון מעט במבוכה?????? ובעצם, מי יודע מה זו אהבה???

הכאב בך נוגע..

רק כאשר את בעינין של להוציא מהלב את החץ המשונן.. אז-זה באמת כואב אז חבל על הנסיונות תשאירי אותו,תשאירי..

Mוניk

New member
אני רואה קופידון זה גורם לי../images/Emo9.gif

אולם מרקי קקטוס

אתם לא נזהרים בגלל איזו הבנת הנקרא? התבצרות. לפעמים... אנחנו מתבצרים בבונקר עצמי, לא רואים אם זה ידיד או אויב העומד ממול. בלי לכוון למטרה יורים, לכל כיוון. כך אתה ואני בתוך עצמנו מתבצרים מפחדים, מהצעד הראשון. אני מודה כעת על חטא כי לא הובנת אז,גם לא כעת כתבתי לך מילות פרידה בלי דעת עד כמה אחסר אותך.

למעלה