קופידונית, כנסי רגע

שלינקה

New member
קופידונית, כנסי רגע ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

למה שלא יכנסו לאתר שלך מיד דרך כאן? יש לך שער (פה) שמשמש רק בשביל להקליק כדי להיכנס לבלוג עצמו. זה לא מיותר? סתם שואלת...
שלי.

זה באמת מיותר... אבל בגלל שזאת

הכתובת שהרוב מכירים הייתי חייבת לשים שם משהו שיקשר לכתובת החדשה... מלא אנשים נכנסים כבר דרך הכתובת החדשה....

שלינקה

New member
אז למה שלא תשימי את הכתובת של

הבלוג הישיר בחתימה שלך כאן
טוב, די, נפסיק להטריד...
שלי

התעצלתי... מבטיחה שכשאחזור היום

מהמבחנים לחיל הים אני אשנה הכל... וגם אולי אעלה עיצוב חדש...

איה@

New member
קופידונית - ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות. בהצלחה!
איה.

תודה.... איזה יום... ../images/Emo178.gif

חזרתי... שיניתי את החתימה... ואת העיצוב החדש ככל הנראה אני אעלה היום!!!

שאלה.... Tagboard

מישהו מכיר עוד אתר שמציע טאג בורד חינמי חוץ מ tag-board.com? האתר לא פועל ואני רוצה לעבור לשרת אחר שמציע גם הוא את השירות.... תודה, הדר

tag-board

במחשב שלי, האתר שאת מדברת עליו דוקא פעל. אני סקרנית - מוכנה להסביר מה זה בדיוק - tag-board ? מה נותן השרות הזה ?

אליאנה ../images/Emo26.gif

האתר ההוא לא פועל כבר כמה ימים... זה נכון שיש שם משהו אבל אי אפשר להיכנס לאתר עצמו ולערוך את הטאג בורד... tag board זה מעין קופסא קטנה בה מי שנכנס לאתר יכול לכתוב, משהו כמו צ´ט קטן... את יכולה לראות את זה באתר שלי מצד ימין (אם תכנסי בדקות הקרובות כי אני מעלה עיצוב חדש...), באתר של רחלי ועוד...

0רחלי

New member
אני כבר הורדתי את שלי

זה הפך למקום מפגש של לוזרים למיניהם שדיברו עם עצמם (רק כל פעם בניק אחר) והתחזו לי ולדודי. הטאג בורד שהיה לי מבוסס על סקריפט PHP - אבל לצערי אני לא מוצאת את הקישור אליו... למרות שאם מישהו רוצה אני יכולה לחפש יותר טוב...

דבר מוזר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

העלתי את העיצוב החדש שלי ברוך השם אבל דבר מוזר קרה... למרות שהעלתי את הקבצים החדשים (ובדקתי את זה 80 פעם) כשאני נכנסת לאתר שלי אני מקבלת את האתר עם העיצוב הישן (עם כל התמונות שמשום מה כבר מחקתי את כולן...) רק כשאני נכנסת דרך הכתובת הזאת רואים את העיצוב החדש ואת כל הדברים החדשים ואני ממש לא מבינה מה נסגר
אולי מישהו יודע
תודה, הדר

CZ2

New member
יפה

אהבתי את הצבעים ואת העיצוב, אבל למה הטקסט כל כך קטן? קשה לקרוא בגודל פונט כזה קטן (10 פיקסלים), במיוחד בפסקאות צפופות.

genotip

New member
אויי ../images/Emo13.gif את כמו אורן... ../images/Emo8.gif

(מה הקשר לאורן? בדיחה פרטית של פורום אחר). את נראית כל כך שונה בשתי התמונות (פורים, ומסיבת הסיום). תתחדשי על האתר

../images/Emo35.gif אורן ../images/Emo35.gif וזה טוב או רע../images/Emo35.gif

ואני חייבת לציין שבתמונה הראשונה של מסיבת הסיום אני בכלל לא נראית כמו עצמי... התמונה התעוותה שהקטנתי אותה בסריקה...

genotip

New member
חח ../images/Emo13.gif אמרתי לך, בדיחה פרטית

אומרים שאורן משנה צורה כל פעם, כל תמונה שהוא מעלה שונה מהקודמת
ואל תדאגי
את ממש טינקר בל

למעלה