קופי - זקוק לחידוד חושים מצדכם !!!

ohadroth

New member
קופי - זקוק לחידוד חושים מצדכם !!!

במסגרת לימודי mba אני כותב עבודה בקורס פרסום (יצירת מסע פרסום בתקציב של 500 א'$) וזקוק לקצת קריאטיביות. המוצר שבחרתי נמנה על קבוצת משקאות האלכופופס, משקאות קלים מוגזים, בטעמי פירות, בתכולת אלכוהול של 5%-6% (בקרדי-בריזר, סמירנוף-אייס). משקאות שהחלו להכנס לארץ לפני שנה ומתחילים לצבור תאוצה. המוצר שלי אינו קיים בשוק והוא נהנה מהתכונות הבאות : אינו מוגז (בניגוד לשאר המשקאות בתחום). מכיל רכיבי פרי (ולא רק תמציות כמו המתחרים). כולל סדרת משקאות לייט (אין למתחרים) מגיע במגוון טעמים חדשני (לדוגמא - עוקץ פירות- תערובת פירות,וניל,ציפורן ופלפל שחור). הבקבוק הינו בתכולה של 330 מ'ל (המתחרים 275 מ'ל). קהל היעד העיקרי הינו צעירים ונשים אשר אינם אוהבים את הטעם המר/החזק של בירה ומשקאות חריפים אך עדיין רוצים להנות ממשקה טעים, מרענן ו "מרים מצב רוח". בשביל מה כל הסיפור ??? אבקש סיוע בהמלצה על שם למוצר, מסר עיקרי למסע פרסום וסיסמא מובילה. מקווה לשת"פ, בתודה מראש, אוהד.

m2626

New member
שם למוצר

טוב, חשבתי על משהו ויש כמה וכמה שמות נחמדים. זה מה שיצא בינתיים: HAPPY פרי Frot Of The Joy והאחרון - פריפקט / PRIFECT משלב את המילה PERFECT - מושלם ואת המילה פרי ובנוסף כבונוס יש לנו את "האפקט" האלכוהולי :) בהצלחה מיכל

thalia2

New member
לדעתי צריך לחשוב על שם קצר,קליט..ו-

ורצוי באנגלית כי רוב האנשים חושבים שזה יותר "מגניב" לא חייב שתהיה בו המילה פרי, שמות שאתה נתת נשמעים כמו שמות לתה חדש.. חליטת עוקץ הפרי..נשמע מוכר??! רעיונות שנתנו לך עד כה נשמעים כמו שמות למטרנה חדשה, אני לא קופי אבל משהו בסגנון ... pops אפרסק, pops תות.. אולי.. לדעתי זה הכיוון. זה סבבה להשתמש במילה בעברית ולועזית יחד, אפשר גם להשתמש באיות לועזי למילה עברית , למשל- TUT, סטייל "יופלה"

efrat2666

New member
רעיון

מה דעתך על DRINK או DRINK ME? סיסמה מובילה: DRINK ME משקה עממי..... עם קורטוב אלכוהול:) מסר עיקרי: לא לגברים בלבד!

ohadroth

New member
איך נשמע לכם spin - מסובב ראשים |פצ

קודם כל תודה על ההתיחסות והעזרה , שנית איך לדעתכם השם הנ"ל ?

למעלה