קופסאות בלו-ריי ריקות

Mits Petel

New member
קופסאות בלו-ריי ריקות

אני רוצה להחליף כמה קופסאות שבורות (אחת כפולה ו-3 בודדות, מהסוג הדק היותר - לא הבריטי העבה).
כשניסיתי להזמין באמזון, קיבלתי הודעה שהמוצרים האלה לא נשלחים לארץ. באי ביי מחירי המשלוח גבוהים מאוד
(בדקתי אצל כמה מוכרים, והמשלוח עולה פי 3 ממחיר הקופסאות). לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת
קופסאות כאלה. יש למישהו המלצה על אתר ששולח את המוצר הזה לארץ במחירי משלוח הגיוניים?

trilliane

Well-known member
מנהל
ניסית גם באמזון UK?

אם יש מוכרים בארה"ב, שווה אולי להזמין דרך מישהו שגר בארה"ב / יכול להביא לך / אחת מחברות השילוח (כמו BUY2USA). זה מוצר קטן וקל, אז לא אמורה להיות בעיה. מכיוון שיש מחיר מינימום (גם לחבילה שאדם פרטי שולח דרך USPS וגם לחברות השילוח) לא משתלם להזמין אותן בנפרד, אבל אם אתה צריך מוצרים נוספים בלאו הכי, שווה לצרף לחבילה.

Mits Petel

New member
ניסיתי גם באמזון UK

גם באמזון ארה"ב וגם באמזון איטליה...

כשאני מנסה לצרף להזמנה משם חבילה של קופסאות בלו-ריי ריקות, או שאני מקבל הודעה שהפריט הנ"ל לא נשלח לישראל או שדמי המשלוח של ההזמנה קופצים ל-60 פאונד...

bluray1

New member
בבקשה....

דרך איביי מצאתי מישהו שמוכר 5 קופסאות יחסית בזול (יוצא בערך 18 ש"ח לקופסה), הנה הלינק, אבל תוודא שוב לגבי המידות האם הם נכונות (מפורט לך בתיאור מוצר):

http://www.ebay.co.uk/itm/5-DVBR12BR-Blu-Ray-Blue-Empty-DVD-Boxes-Cases-Replacements-NEW-Wrap-Sleeve-/400485740980?pt=US_Movie_Mixed_Lots_Other_Formats&hash=item5d3ecf71b4

כמו כן לאותו מוכר יש עוד מגוון של קופסאות ריקות של בלו ריי והוא מציע הנחה בדמי משלוח על combined purchases:

http://www.ebay.co.uk/sch/m.html?_from=R40&_ssn=squaredealonline&_sacat=0&_nkw=blu+ray&_sop=2

Mits Petel

New member
תודה רבה...

אבל אני לא אשלם 18 ש"ח על קופסה (כאשר הן אמורות לעלות משהו כמו 2 עד 4 ש"ח...).
אחכה עם זה עד לנסיעה הבאה לחו"ל...

Soak

New member
צריך לקנות כמות

אני קונה בדר״כ 20 מכל סוג, ואז העלות הממוצעת לקופסא היא בערך 7₪.

Mits Petel

New member
מקווה שאוכל למצוא את זה בנסיעה הבאה לחו"ל

אם לא, באמת אזמין 20 מאיביי. אני מניח שאם אתחיל לקנות בלוריים משומשים, במוקדם או במאוחר יהיה שימוש לכל הכמות.

למעלה