קופסאות סעף בתוך האדמה

• פותח הנושא TCE
  • פורסם בתאריך

TCE

New member
קופסאות סעף בתוך האדמה

איזה קופסאות(10x10) טובות להטמנה באדמה? ומה צריך להיות רשום עלהם(חוץ מIP) כדי לציין שזה מיועד להטמנה באדמה?

מאגר

New member
לשם מה בקופסאות צריכות להיות באדמה?

תסביר מה אתה רוצה לעשות וניתן לך פתרון ניראה לי שאתה הולך לעשות עבירה על חוק החשמל ולסבן את הסובבים

פרסה

New member
אני לא עונה במקומו אבל לא חסרות

בעיות מעבר מתחת לכביש, מעבר בתעלת מים או באזורים עם סחף ועוד..

mcpot

New member
חתימה

אני לא רוצה לקלקל לך את החתימה ההיסטרית (בחיי אני צוחק כבר 45 דקות רצוף - איזו שנינות) רק שתדע יש בעולם כיום כ 6 מיליארד אנשים.

TCE

New member
למאגר- חוק וסדר

על איזה חוק בדיוק אני עובר כנראה אתה צריך לרענן קצת את הזיכרון בחוקים החדשים ובתקנים החדשים כנראה הם לא תואמים למה שהיה לפני 50 שנה.....

פרסה

New member
חחח גרמת לי לצחוק....

חוקי החשמל משתנים כל הזמן וגם התקנים. חוקים של לפני 50 שנה זה חוקים שלא תואמים את מערכת החשמל הביתית של היום (אמפר גבוהה יותר, מכשירים משוכללים, פחתים ופקקים אחרים וכנ"ל גם החיבורים שלהם, צבעי חוטים, והמעבר לתלת פאזי בכל בית בישראל) ואני חושב שמאגר חשב בכיוון הפלילי של חיבורים לא מתאימים/ גניבת חשמל

מאגר

New member
קופסאות סעף מתחת לאדמה

ובכן מאחר וכולם גיחחו וצחקו אז בואו נעשה סדר עם כהוונה לחבר כבלים אז יש לעשות זאת עם מופת אפוקסי ולא בקופסה ואם בקופסה אז עם יציקת אפקוסי לכן שאלתי לשם מה מאחר וכבר ניתקלתי בחשמלאים מאוד חכמים שחיברו קופסאות חיבורים מתחת לאדמה עם מהדקים ללא אפקוסי וזו עברה על החוק. ולא ראיתי משהו שענה תשובה רלוונטית לשאלתו של TCE רק גיחוחים צחקוקים וביקורת לא רלוונטית.

TCE

New member
שאלה חוזרת

בשאלה ששאלתי - התכוונתי ל"איזה קופסאת סעף טובה להתקנה בתוך האדמה" לא שאלתי איך לשים,זה ידוע שיש למלא אותה בחומר בידוד ולהוסיף כניסות מוגנות. ישנם קופסאות שמתקלות לאחר שנה או יותר אפילו פחות מזה תלוי בסוג. לכן שאלתי איזה קופסא טובה10X10 (במחיר סביר) להתקנה בתוך האדמה

רשר

Well-known member
מנהל
כל קופסא טובה בתנאי שלא תתן

לאפוקסי לצאת עד שיתקשה. לאחר גמר ההתקשות של האפוקסי בעצם לא צריך את הקופסא. יש "מופה" מיוחדת מתאימה לקוטר הכבל, לרוב צינור פלסטי ופקקי גומי מצדדיו, לתוך הצינור יוצקים את האפוקסי לאחר שבודקים אם החיבורים תקינים.

למעלה